Quantcast

Jubiliejų švenčiantis Keistuolių teatras savo žiūrovams skiria dovanas

  • Teksto dydis:

Keistuolių teatras, šį sezoną švenčiantis, kaip patys Keistuoliai sako, „solidžios paauglystės 25-erių metų jubiliejų“, pirmiausia ta proga sveikina savo žiūrovus ir žada visą teatrinį sezoną jiems teikti išskirtines dovanas.

„Mes nuolat keitėmės, užauginome ne vieną aktorių kartą ir turime pačius geriausius žiūrovus, kurie augo ir tobulėjo kartu su mumis. Šiandieną, kai mes švenčiame, norime, kad tuo pasidžiaugtų ir Keistuolių teatro žiūrovai, todėl kiekvieną mėnesį - iki pat sezono pabaigos dovanosime jiems dovanas“, - sako Keistuolių teatro aktoriai.

Spalio mėnesio dovana - bilietai į spalio 31 dienos spektaklį „A. – Visai kita“. Šis spektaklis suteikia galimybę žiūrovams pažinti dar nematytas Keistuolių teatro scenoje žaidimo taisykles. Norintys tai išvysti savo akimis turi pirkti 1 bilietą, o antrą - jiems dovanoja Keistuolių teatras. Bilietus įsigyti ir dovanas atsiimti galima Keistuolių teatro arba „Tiketos“ kasose.

Dar viena staigmena, laukianti žiūrovų šį mėnesį, skirta augančiai Keistuolių teatro žiūrovų kartai. Tai vaikystės išgyventais prisiminimais paremto spektaklio „Kai aš mažas buvau" premjera. Spektaklyje savo prisiminimais dalinasi aktoriai Vaidotas Žitkus, Eimantas Bareikis ir Keistuolių teatro scenoje debiutuojanti Martyna Gedvilaitė. Į spektaklio premjerą bilietai buvo išpirkti akimirksniu, todėl, žiūrovų prašymu, Keistuolių teatras kviečia į papildomą spektaklį „Kai aš mažas buvau", kuris vyks spalio 26 dieną 15 valandą. Bilietus į šį spektaklį galima įsigyti taip pat Keistuolių teatro arba „Tiketos“ kasose.

Jubiliejinis 25-tasis Keistuolių teatro gimtadienis - tik įsibėgėja, todėl žiūrovai dovanų gali tikėtis kiekvieną mėnesį iki pas teatrinio sezono pabaigos. Taigi – lapkri2io m4nesio dovanas pakuojame!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių