Quantcast

J. Blunto koncertas Vilniuje vyks metais vėliau nei buvo planuota

  • Teksto dydis:

Britų žvaigždės Jameso Blunto pasaulinio turo „Once Upon A Mind“ koncertas Lietuvoje vyks metais vėliau nei buvo planuota. Dėl besitęsiančios COVID-19 pandemijos ir esamų apribojimų renginiams, atidedamas ne tik Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje turėjęs vykti koncertas, bet ir visas koncertinis turas.

Atlikėjo pasirodymu Lietuvoje besirūpinanti įmonė „Seven Live“ praneša, kad 2021 metų birželio 2 dieną turėjęs vykti koncertas perkeliamas į 2022 metų gegužės 31 dieną. Esami bilietai galios į naują renginį, todėl jų grąžinti ar keisti nebūtina.

„Suprantame šio koncerto labai laukusius muzikos mylėtojus, tačiau dabartinė pandeminė situacija yra itin sudėtinga ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse, todėl surengti koncerto nėra galimybės dėl apribojimų ir vardan žmonių saugumo“, – teigė „Seven Live“ generalinis direktorius Tomas Inčikas.

„Vakcinavimas visur įsibėgėja, pradedama organizuoti renginius su žiūrovais, todėl matome šviesą tunelio gale. Pasauliniu mastu Lietuva yra tikrai nedidelė rinka, todėl vien tai, jog mums pavyko susitarti dėl naujos datos ir koncertas nebuvo atšauktas, yra laimėjimas ir puikus įvertinimas “, – pridūrė T. Inčikas.

Grandiozinį koncertinį turą po Jungtinę Karalystę ir daugelį Europos miestų J. Bluntas pradėjo dar 2020 metų vasarį, bet, surengęs beveik 30 koncertų ir vos apšilęs kojas, buvo priverstas turą sustabdyti dėl prasidėjusios pandemijos. 2020 metų birželį Vilniuje turėjęs vykti koncertas iš pradžių buvo perkeltas į 2021 metų birželį, tačiau dabar žinome, kad atlikėją Lietuvoje išvysime tik kitąmet.

„Seven Live“ pranešime teigiama: „Dėl COVID-19 pandemijos, renginys „James Blunt“ yra perkeliamas į 2022 metų gegužės 31 dieną. Jūsų įsigyti bilietai galios ir į perkeltą renginį, todėl jų grąžinti ar keisti nebūtina. Vadovaujantis praėjusių metų balandį priimtu Lietuvos Respublikos įstatymu dėl COVID-19 (koronaviruso infekcijos) paskelbto karantino sukeltų pasekmių poveikio vartojimo sutarčių dėl renginių organizavimo paslaugų teikimo vykdymui, tuo atveju, jeigu nauja renginio data jums netinka, turite teisę apie tai mus informuoti iki 2021 metų liepos 28 dienos“. „Tokiu atveju, prašome kreiptis el. paštu info@sevenlive.lt. Nustatytu terminu gavus jūsų laišką, suteiksime jums bilietų kainos dydžio kuponą, kurį per dvylikos mėnesių laikotarpį galėsite panaudoti apmokėjimui už bilietus, suteikiančius teisę, patekti į būsimus, mūsų organizuojamus, renginius. Primename, kad, vietoj kupono jūs taip pat iškart galite rinktis kitą bilietą, į mūsų organizuojamą renginį““, – praneša „Seven Live“.

Prieš 17 metų debiutavęs 2004 metų hito „You‘re Beautiful“ autorius greitai tapo viena ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių ir penkiskart buvo nominuotas „Grammy“ apdovanojimuose. Pirmasis J. Blunto albumas „Back to Bedlam“ akimirksniu tapo platininiu, o taip pat buvo pripažintas vienu geriausiai parduodamų dešimtmečio (2000-10) albumų.

Geriausiu XXI amžiaus britų atlikėju tituluojamas J. Bluntas paskutinį kartą Lietuvoje viešėjo 2018 metais, kuomet, „The Afterlove“ turo metu, surengė įspūdingą šou Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių