Quantcast

Į „Loftą“ grįžta britų muzikos žvaigždės „Fink“

  • Teksto dydis:

Du kartus menų fabrike „Loftas“ koncertavę britai „Fink“ grįžta į Vilnių. Ilgai lauktų, išskirtinio skambesio indie roko, bliuzo ir folk kolektyvo koncertas trečią kartą vyks „Lofte“ šį rudenį – lapkričio 7 d.

Lietuvių itin pamėgta grupė prieš porą metų „Lofte“ surinko sausakimšą koncertų salę. Sulaukę galybės ovacijų ir palaikymo, „Fink“ pažadėjo grįžti į Vilnių. Neilgai trukus kolektyvas savo pažadą išpildė ir šiemet pradėsiantys turą į savo apsilankymo vietą įtraukė ir „Loftą“.

Bilietų į koncertą Vilniuje prekyba prasidės ketvirtadienį, kovo 21 d. Renginio organizatoriai įspėja, kad vėliau bilietai brangs.

Rudenį Vilniuje vyksiantis „Fink“ turo „All Give“ koncertas lietuviams taps išskirtine galimybe gyvai išgirsti naujausius grupės kūrinius bei seniai pamėgtus hitus.

Britų kolektyvas be galo pamėgęs „Loftą“, čia jaučiasi kaip namie. Paskutinį kartą Lietuvoje „Fink“ pasirodė 2017-iais metais, kur pristatė naujausiąjį savo albumą „Resurgam“. Dar tada „Lofto“ įkūrėjas Viktoras Diawara prasitarė, kad tai buvo vienas geriausių koncertų menų fabriko istorijoje.

Šį lapkritį į „Lofto“ sceną „Fink“ lyderis Finas Greenallas lips jau trečią kartą. Britų muzikos žvaigždės koncertuos Vilniaus menų fabrike „Loftas“, lapkričio 7 d.


Šiame straipsnyje: LoftasFinkkoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių