Quantcast

Į Dž. Butkutės koncertą sostinėje susirinko ištikimiausi gerbėjai

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą sostinėje skambėjo visiems gerai žinomos dainos – „Olympic Casino Lietuva“ vyko scenos karaliene tituluojamos Džordanos Butkutės koncertas. Visų šios atlikėjos pasirodymų gerbėjai itin laukia, nes juose netrūksta geros energijos, o dainininkė publikai atiduoda visą save.

„Scenoje visada siekiu tik geriausio rezultato. Nesvarbu, kokia nuotaika, kokios aplinkybės, man svarbiausia publika. Kai ji gerai priima atlikėją, šiltai reaguoja į dainas, tai vienintelis receptas, kuris išjungia visas kitas emocijas ir pojūčius. Lieku tik aš ir publika, – artėjant koncertui sakė Džordana. – Vykstant pasirodymui, pamirštu viską, kas yra už scenos ribų, – gyvenu tik tuo, kas vyksta. Galiu drąsiai teigti, kad scena – geriausias vaistas esant bet kokiai savijautai.“

Į vykusio koncerto programą buvo įtraukti visų laukiami bei mylimi hitai, kuriuos dauguma moka mintinai dar nuo vaikystės, taip pat ir naujos dainos, kurias gerbėjai jau spėjo pamilti. Kiekviena atlikėjos daina klausytojų buvo sutikta garsiais palaikymo plojimais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
prasigerusio asocialo /madona/....

Liuda

Liuda portretas
Džordanai sėkmės,tegul skalikai skalina iš pavydo.Ji yra mūsų laikų DŽORDANA.

gerbejas

gerbejas portretas
smagu kai dzordana koncertuoja juk ji koncertuoja papuskite smeizikai jei i uzpakali
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių