Quantcast

Grupė „Antis“ po ketverių metų pristato naują albumą

  • Teksto dydis:

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos grupių „Antis“ po ketverių metų pertraukos jau šeštadienį, gruodžio 7 d., menų fabrike „Loftas“, Vilniuje, pristatys naujų dainų albumą „Baisiai džiugu!“.

Kultinė grupė „Antis“ šiemet atėmė žadą iš gerbėjų sukūrusi naują koncertinę programą „Baisiai džiugu!“. Be senų didžiausių grupės hitų ši programa išsiskyrė pakitusiu skambesiu, naujais aktualiais kūriniais ir specialiai šiam turui sukurtais efektingais sceniniais Algirdo Kaušpėdo kostiumais. „Anties“ sudėtį scenoje papildė ir naujausias grupės dainas prodiusavęs Victoras Diawara.

Beveik visą spalio mėnesį „Anties“ muzikantai praleido įrašų studijoje, kur buvo įrašomos ne tik naujos dainos, bet ir tvarkomas Katedros aikštės koncerto įrašas, kuris taip pat bus išleistas DVD ir CD formatais. Tuo tarpu naujasis grupės albumas „Baisiai džiugu!“ pasirodys CD, vinilo plokštelės ir skaitmeniniu formatais.

Šiemet „Antis“ surengė šešis koncertus ir pasirodė Anykščiuose pasaulio anykštėnų šventėje, muzikos festivaliuose „Varom!“, „Galapagai“, „Karklė Live Music Beach 2013“, „Švyturio“ muzikos festivalyje. Paskutinį savo vasaros turo koncertą muzikantai sugrojo sostinės Katedros aikštėje. Jis buvo nufilmuotas, o DVD įrašas „2xAntis (DuckArtAntis)“ taip pat bus pristatytas „Anties“ albumo „Baisiai džiugu!“ renginio metu.

Ankstesnis „Anties“ albumas – muzikinės utopijos „Zuikis Pleibojus“ garso takelis – buvo išleistas 2009 metais ir žinomas iš hitų „Aš pasitaisysiu“ ir „Sparnai“. 2007 metais „Antis“ pribloškė muzikos gerbėjus po 17 metų sugrįžusi su naujų dainų albumu „Ančių dainos“, kuris padovanojo hitus „Mes rimti!“, „Buržujus“, „Auksinis Buda“ ir „Girtuoklis“.

Jau šį šeštadienį 19 val. „Antis“ su naujo albumo pristatymo programa lauks jūsų menų fabrike „Loftas“, Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
taigi tik prieš kelis metus buvo atsisveikinimo koncertas. Iš principo neičiau, pasipinigautojai blyn
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių