Quantcast

"Golden Parazyth“ Naujuosius metus kviečia sutikti įšokus į džemperius

  • Teksto dydis:

Vakarėlių korifėjai „Golden Parazyth“ Naujuosius metus ketina sutikti įšokę į „džempakus“. Auksinis duetas kartu su festivaliu „Galapagai“ kviečia išsilaisvinti iš blizgučių bei šventinių kostiumų ir žengti į 2014 – uosius pasidabinus džemperiais. Audringiausią metų naktį „Golden Parazyth“ šėls vakarėlyje „Džempakas NYE 2014“ Vilniaus klube „Soulbox“.

„Naujųjų metų naktį svarbiausia draugai, gera muzika, sugalvotas noras ateinantiems metams. Taip pat svarbu atsisakyti kokio nors žalingo įpročio ir nepamesti galvos. Siūlom nesirūpinti dėl aprangos, palikti švarkus, marškinius ir sukneles namie, užsimesti mėgstamiausią savo „džempaką“ ir kartu gerai pasilinksminti“, - kalba „Golden Parazyth“ vaikinai.

Vieniems ryškiausių Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjų šie metai buvo gana aktyvūs. Pristatę „Unfinished Stories“ EP, „Golden Parazyth“ sėkmingai apšildė tokias pasaulines žvaigždes, kaip „Hurts“ ir Lana Del Rey. Tris studijinius albumus išleidusi grupė jau turi pažadą ir ateinantiems metams. Muzikantai 2014 – aisiais žada gerbėjus pradžiuginti nauju albumu, kurio įrašus jau pradėjo.

Vasarą festivalyje „Galapagai“ šokdinę tūkstantinę minią, „Golden Parazyth“ žino, kaip scenoje sprogdinti muzikinės energijos bombas. Duetas pasirodymuose virtuoziškai užburia klausytojus nestandartinėmis kompozicijomis ir aksominiu vokalu.

Gruodžio 31 dienos vakarą festivalio „Galapagai“ pristatomo vakarėlio nuotaiką palaikys ne tik „Golden Parazyth“. Džempakas NYE 2014“ rengėjai teigia, kad spintoje džemperių ieško ir už pulto sostinės klube „Soulbox“ stos ir daugiau atlikėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių