Quantcast

G. ir A. Storpirščiai surengs nuotaikingą koncertą vaikams „Tarakonas iš vaikystės“

  • Teksto dydis:

Praėjo 25 metai nuo pirmosios Gedimino ir Ainio Storpirščių muzikinės kasetės „Tarakonas iš vaikystės“ išleidimo. Talentingas šeimyninis muzikinis duetas nusprendė šią sukaktį paminėti skambiai ir žaismingai, ir ne bet kur, o Šv. Kotrynos bažnyčioje, Vilniuje.

Lapkričio 7 d. 14 val. į pašėlusiai smagų koncertą mažieji klausytojai kviečiami kartu su tėveliais. „Užaugo kelios kartos klausytojų, o ir mes patys pakitome ūgiu, gyvenimiška ir muzikine patirtimi ar plaukų spalva, – sako G. Storpirštis, – pirmieji klausytojai jau susilaukė savo vaikų ir vis dažniau kreipiasi į mus, prašydami būtent šių dainų, kurias ir paruošime koncertui“.

Perleista kompaktinė plokštelė yra simboliškai dedikuojama „Vaikui, kuris kažkada buvo užaugęs“ (pasak A. de Sent Egziuperi), tad, neabejotinai, ir šiame koncerte kiekvienas gaus po bilietą į vaikystę, kur pajus „Gėlės ir vėjo“ kvapus, susitiks su mielais personažais: Pūkuotuku, išgelbėjusiu draugus nuo pavojaus, Ragana, kuri mėgsta kepti pyragus, Kiaule, susiruošusia į Paryžių, ir daugybe kitų spalvingų veikėjų.

Dainuojantys aktoriai kviečia kartu paišdykauti nuotaikingoje muzikinėje kelionėje su „Tarakonu iš vaikystės“, kurios metu primins, kad „jeigu šita žemė kam priklauso, tai pirmiausia, žinoma, vaikams“.

Bilietų kainos: 8 Eur, 10 Eur ir 12 Eur.

Bilietus platina TIKETA ir 1 val. iki koncerto pradžios prie įėjimo į salę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių