Quantcast

Festivalyje „Midsummer Vilnius“ – visai kitoks A. Mamontovo muzikinis susitikimas

  • Teksto dydis:

Praėjusiais metais Andrius Mamontovas atidarė festivalį „Midsummer Vilnius“ ir surengė debiutinį koncertą kartu su orkestru. Šiemet dainininkas savo gerbėjams paruošė ypatingą programą – žymiausius savo kūrinius.

Valdovų rūmų kieme jiems netikėtą skambesį suteikė netradiciniai atlikimo būdai ir naujos formos.

Su nauja energija ir įkvėpimu Andrius nenustoja stebinti savo gerbėjų, nuolatos ieškodamas naujų muzikos formų. „Džiugu vėl sugrįžti į festivalį „Midsummer Vilnius“ ir šį kartą su visai kitokio formato pasirodymu. Pasiruošimai šiam koncertui ir kūrybinis procesas man labai įdomus ir intriguojantis, tikiu, kad klausytojai bus maloniai nustebinti“, – pasakojo muzikantas.

Praėjusių metų gruodį naujoji atlikėjo albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ versija buvo įrašinėjama drauge su Lietuvos kameriniu orkestru, diriguojamu Modesto Pitrėno, legendinėje „Abbey Road“ studijoje, Londone.  Naujai išleista plokštelė buvo pristatoma jau kovo mėnesį.

Iškart po to sekė pirmieji A. Mamontovo ir Lietuvos kamerinio orkestro turo koncertai didžiuosiuose Lietuvos miestuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bastis

Bastis portretas
Kas tas mamentovs.?

Kas darosi atsipeikekit

Kas darosi atsipeikekit portretas
Vanas ant vano varo

Jessie Predmore

Jessie Predmore portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių