Quantcast

Džiazo pasaulio sensacija dainininkas M. Duskas jau pakeliui į Lietuvą

Kanadietis dainininkas Mattas Duskas jau pakeliui į Lietuvą. Nuotraukomis iš oro uosto soc. tinkluose pasidalinęs atlikėjas teigia nekantriai laukiantis būsimų koncertų. Naujuoju Franku Sinatra vadinamas dainininkas M. Duskas netrukus surengs pirmąjį koncertą Lietuvoje. Vienintelis atlikėjo šou „Matt Dusk Sings Frank Sinatra“ įvyks spalio 22-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje.

„Muzikos kelias visada yra nuotykis. Labai laukiu koncertų, bet svarbiausia – prisiminimų. Iki pasimatymo Lenkija, Lietuva, Estija, Suomija ir Vokietija! Tikiuosi jus pamatyti ten, kur teks keliauti“, –  žinią savo gerbėjams siunčia M. Duskas.

Dainininkas neseniai baigė koncertų seriją Kanadoje. M. Dusko laukia 86 dienų kelionė po pasaulį, kurios metu jis su grupe muzikantų įveiks daugiau nei 46 tūkst. kilometrų. Pirmoji stotelė Europoje – Vokietija: spalio 19 d. M. Duskas koncertuos Frankfurte, o spalio 20 d. Diuseldorfe. Spalio 22-ąją dieną dainininkas pirmąkart istorijoje koncertuos Lietuvoje, sostinės „Compensa“ koncertų salėje atlikėjas pristatys savo šou.

Dainininkas M. Duskas, kurio pasirodymas mūsų šalyje yra įtrauktas į pasaulines gastroles, koncerte Vilniuje atliks geriausias legendinio Franko Sinatros dainas. Jas kanadietis įrašė naujausiuose savo albumuose „Sinatra With Matt Dusk Vol.1“ ir „Sinatra With Matt Dusk Vol. 2“.

44-erių metų dainininkas ir dainų autorius M. Duskas jau daugelį metų žavi muzikos klausytojus visame pasaulyje.

Dainuoti M. Duskas pradėjo 9-ojo dešimtmečio viduryje, kada tapo Šv. Mykolo chorų mokyklos Toronte auklėtiniu. Vėliau dainininkas studijavo Jorko universitete, kur mokėsi pas džiazo muzikos legendą – Kanados džiazo pianistą virtuozą ir kompozitorių Oscarą Petersoną.

Per savo karjerą M. Duskas išleido daugiau nei dešimt studijinių albumų, kurie buvo parduoti auksiniais ir platininiais tiražais. Dainininkas ir dainų autorius yra penkiskart pristatytas svarbiausiems Kanados muzikos apdovanojimams „Juno“, dažnai vadinamais kanadietiškais Britų muzikos apdovanojimų ar JAV teikiamų „Grammy“ apdovanojimų atitikmeniu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nedomina

Nedomina portretas
Žydpalaikių nuop.sos ieško, kur geriau, ir važiuoja būriais, kai kurie net su reklaminiais pranešimais iš anksto.

Analfabetai

Analfabetai  portretas
Prie ko čia Sinatra su Dusku ir džiazas???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių