Quantcast

D. Žvirblis ir styginių kvartetas „Q-Art“ kviečia susitikti „Tamstoje“

  • Teksto dydis:

2019 metų balandžio 3 dieną, 20 val. gyvos muzikos klube „Tamsta“ laukia išskirtinis vakaras, kurio metu skambės Dariaus Žvirblio autorinė kūryba.

Koncertas, į kurį kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“, bus antrą kartą viešai pristatytas Vilniaus miesto publikai. Dar gruodį į koncertą VU planetariume netilpo visi norintys, todėl žiūrovų prašymų atlikėjai suteiks galimybę išgirsti koncertinę programą dar kartą.

Šiam projektui D. Žvirblis suvienijo pajėgas su akademinės muzikos profesionalais iš Klaipėdos – styginių kvartetu „Q-Art“, kuriame muzikuoja: Sandra Dirgėlaitė (I smuikas), Teodora Morta Staigė (II smuikas), Jurgis Karbauskis (violončelė) ir Edvinas kaziukaitis (Altas). Prie muzikantų prisijungė ir perkusijos meistras Michailas Denisenko.

D. Žvirblis – dainų ir tekstų autorius, grupės „Atika“ įkūrėjas ir vokalistas, savo laiku įrašęs populiariosios muzikos klasika tapusius kūrinius „Tu Esi (Ir Šito Gana)“, „Ilsėkis Ramybėj“,„Tebūnie, Kas Buvo“.

Dariaus dainas, kurias muzikos kritikai Lietuvoje vadina išskirtinėmis, aranžavo ir pritaikė styginių kvartetui su perkusija jauna kompozitorė S. Dirgėlaitė.„Jeronimui, Eduardui Ir Vyriškiui Su Abitu“, „Indigo Vaikams“, „Po Visko“ ir visa eilė be galo paveikių kūrinių, prabangiai aranžuotų ir intymiai išreikštų. Emocija, prasmė bei melodija yra pagrindiniai šio projekto elementai, todėl aukštos prabos koncertą garantuoja scenoje grosiantys profesionalūs muzikantai.

Bilieto kaina: 10 eurų. Koncerto dieną – 12 eurų.

Vietas išankstiniams „Tiketa“ įsigytiems bilietams galima rezervuotis klube „Tamsta“.

Staliukų rezervavimas telefonais: (8-5)2124498, + 370 611 56496, + 370 698 36121 arba el. paštu club@tamsta.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių