Quantcast

Amerikietiškos muzikos dvelksmas – su gitaros virtuozu K. McInroe

  • Teksto dydis:

Liepos 12 d. 20 val. sostinės klube „Artistai“ muzikos gurmanus į koncertą kvies gitaros virtuozas, išskirtinio muzikos stiliaus kūrėjas bei atlikėjas iš Jungtinių Amerikos valstijų – Keeganas McInroe.

Koncertas žada orą pripildyti bliuzo, country bei folk muzikos garsų.

K. McInroe – dainininkas, dainų autorius iš Teksaso, JAV. Jo kūryboje persipina senųjų country, bliuzo žanrų, liaudies muzikos motyvai. K. McInroe pristato išskirtino braižo amerikietišką muziką, kurią savo unikaliu balsu perteikia klausytojui. Atlikėjas kuria originalią, į amerikietiškos muzikos šaknis besiremiančią muziką, o dainų tekstai, pasižymintys nepaviršutiniškumu, nepalieka abejingų.

K. McInroe jau dalinosi scena su Leonu Russellu, Ray Wylie Hubbardu, Phosphorescent, Ianu Moore'u, Innes Sibun, Tito and Tarantula, Ericu McFaddenu, Otis Tayloru, Ericu Sardinasu, Randallu Bramblettu ir kt.

2003–2009 m. jis aktyviai koncertavo su grupe „Catfish Whiskey“, o nuo 2008-ųjų kaip solistas gastroliavo visoje Teksaso valstijoje, JAV bei Europoje. Muzikantas ne kartą koncertavo su Lietuvos bliuzo karaliumi, grupės „The Road Band“ įkūrėju Aleksandru Belkinu. Šį kartą Aleksandras ir vėl prisijungs prie K. Mclnroe.


Šiame straipsnyje: Keegan McInroeartistaibliuzas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių