Pereiti į pagrindinį turinį

Liepos 6-osios išvakarėse apdovanoti policijos pareigūnai

2013-07-05 21:15
Liepos 6-osios išvakarėse apdovanoti policijos pareigūnai
Liepos 6-osios išvakarėse apdovanoti policijos pareigūnai / Policijos nuotr.

Penktadienį Vilniaus aps. vyriausiajame policijos komisariate Valstybės dienai paminėti skirtoje iškilmingoje ceremonijoje apdovanoti Vilniaus policijos pareigūnai.

Lietuvos policijos generalinio komisaro S. Skvernelio įsakymu už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą pareigūnams įteikti pirmojo, antrojo ir trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklai „Angelas Sargas“, pirmojo ir trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklai „Už nuopelnus“, pirmojo ir antrojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklai „Už nepriekaištingą tarnybą“ bei padėkos už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą.

Vilniaus aps. VPK viršininko K. Lančinsko įsakymu pareigūnai apdovanoti trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklais „Už nuopelnus“, pirmojo, antrojo ir trečiojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklais „Už nepriekaištingą tarnybą“.

Apdovanojimus įteikęs Vilniaus apskrities policijos įstaigos viršininkas K. Lančinskas sveikinimo kalboje sakė, - „turime džiaugtis ir didžiuotis, kad karaliaus Mindaugo sukurta valstybė gyvuoja po sunkių istorinių išbandymų, o mes, pareigūnai, galime tarnauti mūsų šaliai. Mūsų darbai skirti ne mums patiems, bet Lietuvai ir jos žmonėms“.