Quantcast

VU slaugos ir ilgalaikio gydymo ligoninei – Šv. Roko pavadinimas

Apsispręsta pakeisti viešosios įstaigos Vilniaus universitetinės slaugos ir ilgalaikio gydymo ligoninės, esančios Tyzenhauzų g. 18-4, Vilniuje,  pavadinimą.

Vilniaus miesto taryba pritarė sprendimui nuo 2013 metų sausio 1 dienos  viešosios įstaigos Vilniaus miesto klinikinės ligoninės teikiamas palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugas perduoti viešajai įstaigai Vilniaus universitetinei slaugos ir ilgalaikio gydymo ligoninei.

Taryba taip pat apsisprendė pakeisti viešosios įstaigos Vilniaus universitetinės slaugos ir ilgalaikio gydymo ligoninės,  esančios Tyzenhauzų g. 18-4, Vilniuje,  pavadinimą į  Šv. Roko – sergančiųjų globėjo vardo ligoninę.

Šiame sprendime taip pat nustatoma, kad viešosios įstaigos Vilniaus miesto klinikinės ligoninės darbuotojų, teikiančių  palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugas, darbo santykiai tęsiasi viešojoje įstaigoje Vilniaus universitetinėje slaugos ir ilgalaikio gydymo ligoninėje nuo 2013 m. sausio 1 d.

Įsigaliojus sprendimui, vilniečiams teikiamos palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugos bus sukoncentruotos vienoje – Šv. Roko – ligoninėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių