Quantcast

Vilniečio kortelės pildymas – vis dar misija neįmanoma?

Rugpjūčio 15 d. įsigaliojusi nauja sostinės viešojo transporto sistema vis dar tinkamai neveikia.

Į portalo diena.lt redakciją paskambino pasipiktinusi skaitytoja Aurelija G. Jaunai moteriai ketvirtadienio rytą nepavyko papildyti vilniečio kortelės. „Ryte nuėjau į spaudos kioską (esantį Senamiestyje , - aut. past.), pamačiau eilę žmonių. Jie vienas po kito prieidavo prie langelio, kažko paklausdavo ir nueidavo. Iš karto supratau, kad kažkas blogai. Pasirodo, vilniečio kortelės ir vėl negalima normaliai pasipildyti. Šį kartą neveikia banko kortelių sistema“.

Kadangi Aurelijos G. vilniečio kortelės galiojimas baigėsi vakar, moteris buvo priversta nusipirkti papildomų popierinių bilietėlių, už kuriuos banko kortele jau buvo galima atsiskaityti. „Kadangi į darbą važiuoju su persėdimu, turėjau pirkti net kelis bilietus“, - kalbėjo moteris.

„Tokių, kurie turėjo pirkti popierinius bilietėlius, buvo tikrai nemažai. Kodėl mes priversti mokėti už kitų klaidas? Ir man iškilo klausimas – kodėl už popietinius bilietėlius sumokėti kortele galėjau, o už papildymą – ne. Juk tai – tas pats transportas“, - piktinosi skaitytoja.

Aurelijos G. teigimu, prieš naująją sistemą buvusi kortelė veikė puikiai, o dabar nuolatinio bilieto papildymas tik sukelia stresą ir papildomų išlaidų. „O kas, jeigu aš nesutikčiau papildomai mokėti ir mane pagautų kontrolieriai? Juk baudą ne už savo klaidas turėčiau mokėti aš“.

SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorius Gintas Bliuvas portalui diena.lt  teigė, kad atsiskaitymas ir visi su tuo susiję reikalai yra ne jų, o UAB „Lietuvos spauda“ problema. Portalo diena.lt žurnalistei susisiekti su „Lietuvos spaudos" atstovais nepavyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lin

lin portretas
šita nesąmonė turi baigtis. tiek iš S. Paslaugų, tiek iš LT Spauda pusės. aš ir jau pavargau primokinėti jiems papildomai...

vilija

vilija portretas
Niekaip nesuprantu tokių straipsnių apie Vilniečio korteles - kažkaip man puikiausiai veikia, ir papildžiau, ir aktyvavau jau antrą mėnesį.

aborigenas

aborigenas portretas
Norejo zuokulas padangiu zydru, bet kaip visada snipstas, adomavicius tik kysius eme ir nelabai tesirupino.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių