Quantcast

Vyną degustavusi pora paliko vaikus prisegtus automobilyje

  • Teksto dydis:

Viena amerikiečių pora įtariama automobilyje palikusi du prie sėdynių prisegtus savo mažylius, oro temperatūrai lauke artėjant prie nulio, ir nuėjusi į vyno degustavimo vakarėlį viename prabangiame Vašingtono restorane, pranešė JAV policija.

46 metų Jennie Teresa Chang (Dženi Tereza Čang), dirbanti JAV maisto ir vaistų kontrolės administracijoje, ir 41 metų Christopheris Danielas Lucasas (Kristoferis Danielas Lukasas) buvo suimti šeštadienį dėl žiauraus elgesio su vaikais, kai kažkas pastebėjo automobilyje paliktus mažylius ir iškvietė policiją.

Automobilį „Volvo“ apžiūrėjęs pareigūnas jame pamatė prisegtus du 22 mėnesių ir pustrečių metukų mažylius.

„Abu vaikai buvo su paltukais, bet nė vienas iš jų neturėjo pirštinių ar kepurės. Vienas vaikų, mažoji mergaitė, isteriškai verkė“, – nurodoma policijos ataskaitoje, kurioje sakoma, kad oro temperatūra lauke buvo 1,7 laipsnio pagal Celsijų.

Pareigūnams sugalvojus, kaip patekti į automobilį, iš restorano išėjęs Ch.Lucasas pareiškė, kad stebėjo savo vaikus per įjungtą „iPhone“ telefoną, paliktą automobilyje. Ryšys truko 58 minutes, nurodė pareigūnai.

Laikraštis „Washington Post“ pranešė, kad vaikų tėvai gyvena prabangiame rajone, netoli nuo to restorano.

Remiantis teismui pateiktais dokumentais, iš Prancūzijos kilęs Ch.Lucasas yra programinės įrangos inžinierius, o J.Chang dirba JAV maisto ir vaistų kontrolės administracijoje.

Vaikai fizinių traumų nepatyrė, tačiau buvo perduoti globai, o jų tėvai buvo uždaryti į areštinę iki pirmadienio; stoję prieš teisėją, jie paneigė jiems pareikštus kaltinimus ir buvo paleisti.

Savo vaikų tėvai negalės pamatyti iki kito teismo posėdžio, kuris numatytas vasario 18 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių