Quantcast

Vairuotojams siūlo dešimt metų ramybės

„Toyota“ ir „Lexus“ siūlo vairuotojams unikalią paslaugą „Relax“: nuo 2022 m. balandžio 1 d. abiejų gamintojų automobiliams suteikiama dešimties metų arba 185 tūkst. nuvažiuotų kilometrų garantija.

Jokių papildomų įmokų

„Relax“ paslauga naudinga tuo, kad, pasibaigus naujiems automobiliams suteikiamai garantijai, ji atstos papildomą garantiją.

„Relax“ automatiškai galios laikantis gamintojo nustatytų reikalavimų įgaliotuosiuose „Toyota“ ir „Lexus“ servisuose atliekant techninę priežiūrą. Ja galės pasinaudoti visų Baltijos šalių klientai.

Iki šiol už garantijos pratęsimą fiksuotam laikotarpiui automobilių savininkai turėjo sumokėti papildomą sumą. Tokią praktiką taiko įvairūs gamintojai, tačiau, nustatant paslaugų galiojimo terminus ir jų kainas, visuomet stigo nuoseklumo, o vartotojams tai buvo nepriimtina.

„Relax“ garantija galios ir pasikeitus transporto priemonės savininkui.

„Toyota“ ir „Lexus“ prekių ženklų atstovų įsitikinimu, už ramybę naudojantis automobiliu jų savininkams papildomai mokėti nereikėtų“, – sakė „Toyota Baltic AS“ paslaugų produkto vadovas Olegas Fominas.

Apims visą ES

„Toyota Relax“ arba „Lexus Relax“ garantijos pradeda automatiškai galioti pasibaigus gamintojo suteikiamai garantijai. Tereikia reguliariai lankytis įgaliotajame servise ir atlikti techninę priežiūrą.

Galiojimo trukmė – iki kito pagal gamintojo programą numatyto techninės priežiūros vizito.

„Toyota Motor Europe“ suteikiama garantija unikali tuo, kad klientams papildomai ji nekainuos. Taip pat tai rodo, kad „Toyota Relax“ ir „Lexus Relax“ paslaugos bus teikiamos daugelyje ES šalių, o vėliau palaipsniui apims visą jos teritoriją.

Svarbu ir tai, kad „Toyota Relax“ ir „Lexus Relax“ garantija galioja visiems ES homologaciją turintiems modeliams. Nepriklausomai nuo to, iš kurios šalies buvo importuotas automobilis ir net jei tai bus ne „Toyota Baltic AS“ bendrovė, o kita įmonė ar netgi privatus asmuo, garantija galios bet kuriuo atveju.

Automobilių techninė priežiūra taip pat gali būti atliekama bet kurioje šalyje.

Speciali patikra

Jei automobilio techninė priežiūra ne visą laiką buvo atliekama įgaliotuosiuose servisuose arba nebuvo laikomasi gamintojo nustatytų reikalavimų, įgaliotojo „Toyota“ arba „Lexus“ serviso specialistai gali papildomai patikrinti transporto priemonės būklę.

Taip jie įvertins, ar automobiliui gali būti taikoma „Relax“ garantija, o už patikrinimą sumokės pats automobilio savininkas.

„Relax“ garantija gali būti taikoma ne ilgesniam nei dešimties metų laikotarpiui nuo automobilio registracijos datos, o rida negali viršyti 185 tūkst. km. Vadinasi, ja gali pasinaudoti visi šiuos kriterijus atitinkančių ir ES homologaciją turinčių Baltijos šalių keliais važinėjančių „Toyota“ ir „Lexus“ automobilių savininkai.

„Relax“ garantija – aiškus įrodymas ir papildomas patvirtinimas, kad mes visiškai pasitikime „Toyota“ ir „Lexus“ automobilių kokybe, ilgaamžiškumu. „Relax“ garantija galios ir pasikeitus transporto priemonės savininkui“, – reziumavo O.Fominas.


Šiame straipsnyje: LexusToyotagarantijaRelax

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mokejome

Mokejome portretas
"uz ramybe" banditams,mokame policijai,mokesime ir prekeivoms. Toks jau tas kapitalizmas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių