Quantcast

„Tesla“ prekybos partneriams Lietuvoje atstovaus „Deal On Wheels“

  • Teksto dydis:

„Tesla“ prekybos atstovų partneriais Lietuvoje tapo automobilių prekybos internetu įmonė „Deal On Wheels“ (DOW). Bendrovė pasirašė sutartį su Lenkijos įmone „Centrumcars24“, atstovaujančia „Tesla“ kaimyninėje šalyje.

„Per porą metų padarėme perversmą Lietuvos automobilių prekybos rinkoje – parodėme, kad neturint oficialaus salono ir kitų tradicinių prekybos automobiliais atributų galima ir uždirbti, ir sutaupyti klientams pinigų, ir užtikrinti aukščiausio lygio aptarnavimą.

Dabar planuojame naują perversmą – užtikrinsime, kad „Tesla“ taptų įperkama visiems“, – sakė Laurynas Boguševičius, „Deal On Wheels“ įkūrėjas ir direktorius. Pasak jo, iki šiol „Tesla“ Lietuvoje buvo sunkiai prieinama dėl dviejų priežasčių. Pirma – įsigydami automobilį ne iš tiesioginio atstovo, klientai rizikavo negauti „Tesla“ paskyros, užtikrinančios daugelį transporto priemonės funkcijų.

Kita problema – itin komplikuotos finansavimo ir draudimo sąlygos reiškė, kad mėnesinė išperkamosios nuomos įmoka už „Tesla“ galėjo siekti tiek, kiek vartotojas būtų mokėjęs už kelissyk brangesnį automobilį.

„Visa tai pakeisime: jau šiandien „Tesla“ kainuos tiek, kiek vidutinės klasės naujas automobilis“, – nurodė L. Boguševičius.

Įmonės įkūrėjo teigimu, elektromobilių įsigijimą vartotojams sutiko finansuoti bendrovė „Unicredit Leasing“.

Su draudimo bendrove BTA pavyko susitarti dėl palankiausių sąlygų.

Baigiama derinti susitarimą su techninę priežiūrą atliksiančia įmone – tai reiškia, kad „Tesla“ savininkams nereikės, kaip iki šiol, vykti į Lenkiją ar Vokietiją atlikti techninio aptarnavimo ar remonto.

„Visi šie žingsniai reiškia, kad mėnesiniai įsipareigojimai perkant „Tesla“ gerokai sumažės. Vaizdžiai tariant – jei iki šiol jie siekė tiek, kiek perkant „Porsche“, tai nuo šiandien labiau primena įsipareigojimus įsigyjant „Volkswagen“. Galiausiai – įsigydami automobilį iš mūsų pirkėjai neturės jokių rūpesčių dėl „Tesla“ paskyros“, – pabrėžė „Deal On Wheels“ vadovas.

„Tesla“ elektromobiliais prekiaus specialiai įsteigta antrinė „Deal On Wheels“ įmonė „E-DOW“.

Įsigyti elektromobilius galima nuo šiandien, pardavimo sąlygos ir kainoraštis skelbiami įmonės svetainėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių