Quantcast

Senovinių automobilių kolekcininkų suvažiavimas žada malonių siurprizų

  • Teksto dydis:

Nors žodžių junginys „nauja seniena“ skamba kaip tikrų tikriausias oksimoronas, rugpjūčio pirmą savaitgalį Biržuose vyksiančioje tradicinėje tarptautinėje parodoje „Nesenstanti klasika“ toks apibūdinimas tiks bent ketvirtadaliui dalyvių.

Senovinių automobilių klubo „Klasika“ vadovas Egidijus Einoris tikisi, kad šiemet bus pasiektas dalyvių rekordas, o lankytojai galės išvysti unikalių modelių.

„Sunku pasakyti, kas tai lemia – per pandemiją sutaupytų pinigų investavimas į oldtimerius ar tiesiog sprendimas pagaliau išvažiuoti pasižmonėti, – bet turėsime tikrai labai daug automobilių, kurie čia pasirodys pirmą kartą“, – atviravo E.Einoris.

Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ duomenimis (šiai asociacijai buvo deleguotos istorinės technikos vertinimo funkcijos), per pastaruosius metus istorinių statusą gavo 375 automobiliai.

Organizatorių nuotr.

„Kadaise patys buvome naujokai senovinių automobilių pasaulyje, todėl puikiai suprantu, kiek daug pačių įvairiausių klausimų kyla. Ir tikrai žinau, kiek daug atsakymų galima gauti tokiame renginyje, kaip „Nesenstanti klasika“, nes čia iš visų Baltijos šalių susirenka vieni geriausių šios srities ekspertų. Labai nuoširdžiai rekomenduoju pasinaudoti tokia proga, registruotis į parodą ir atvykti į Biržus“, – kvietė klubo „Klasika“ vadovas.

Šiųmetėje parodos programoje numatyti susitikimai su Estijos senovinių automobilių ekspertais, legendines „Rallye Monte-Carlo Historique“ lenktynes laimėjusiu ralio meistru Karoliu Raišiu, karinės technikos ekspozicija ir netgi Lietuvos kariuomenės orkestro koncertas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eksponatai

Eksponatai portretas
tikrai verti demesio,bet juos apziureti likusieji renginiai nepadeda. Ir nepamirskite uzsukti i firmine "Rinkuskiu" parduotuvele!

AČIŪ ! NEREIKIA !

AČIŪ ! NEREIKIA ! portretas
Jau buvom vakar AVIACIJOS ŠVENTĖJE .... SIURPRIZAS buvo tai , kad grįžom nusikalę , o siurprizų taip ir nesulaukę......
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių