Quantcast

„Regitra“ paskelbė naujus numerių derinius: rinktis galima iš daugiau nei 69 tūkst.

Valstybės valdoma įmonė „Regitra“ trečiadienį paskelbė atnaujintą numatomų gaminti numerio ženklų derinių sąrašą, kuriame daugiau nei 69 tūkst. naujų kombinacijų automobiliams, prasidedančių „L“ raide.

Kaip rašoma įmonės pranešime, „Regitroje“ išduodamų numerio ženklų esminė paskirtis yra užtikrinti, kad transporto priemonės būtų lengvai identifikuojamos kelyje. Todėl registracijos metu automobiliai yra pažymimi unikaliais numerio ženklais.

Numerio ženklai dažniausiai automatiškai priskiriami eilės tvarka, tačiau norintiems išskirtinio ženklinimo, galima pasirinkti ir patinkantį derinį. Vienas iš būdų, kaip tai padaryti - užsisakyti numerio ženklą iš numatomų gaminti sąrašo.

Šį sąrašą, kaip skelbiama pranešime, „Regitra“ papildo kas ketvirtį. Trečiadienį paskelbti numatomi gaminti deriniai lengviesiems automobiliams iš „L“ raidės.

Išskirtinį derinį savo automobiliui galima užsisakyti internetu. Paslaugų užsakymo skiltyje reikia pasirinkti „Noriu rezervuoti išskirtinį numerio ženklų derinį“ ir tuo metu išsirinkti labiausiai patikusį. Numerio ženklai rezervuojami sumokėjus už paslaugą.

Pažymima, kad keičiantis automobilio numerio ženklams, keičiasi ir registracijos liudijimas. Tuo metu asmenys, kurie dar tik planuoja įsigyti automobilį, taip pat gali iš anksto rezervuoti patikusius numerio ženklus. „Regitra“ juos nemokamai saugos 1 metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tuštybės mugė, tokie ženklai tik pritraukia vagis

Kainas

Kainas portretas
muškit žulikai! Dabar kosmosas.Ir gražinkit Valstybei didelį pelną uždirbančią įmonę.

L

L portretas
Lempa ir tiek kas aplamai vyksta su regitra neturinčia konkurentės įmonės. Atėjau lapelio apie turimą auto, už savaitės pigiausiai, už 4 ar 3 dienų brangiau. Tą pačią dieną oblys su asilo barzda apsisuko ir išprintavo tik jau už dvigubą kainą lyg 6 ar daugiau eurų. Blllleeee prie langelio aptarnavimas, kai atprintint iš kompo reik lupa kiek nori.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių