Quantcast

G. Surplys: krovininiai automobiliai, vykstantys į Lenkiją, nukreipiami kitu keliu

  • Teksto dydis:

Visuomenės informavimo grupės (VIG) dėl koronaviruso vadovas Giedrius Surplys savo feisbuko paskyroje praneša, kad Kalvarijos - Budzisko pasienio praleidimo poste laukiantys krovininiai automobiliai, ketinantys į Lenkiją vykti per Lazdijų - Aradnykų pasienio kontrolės punktą, privalo važiuoti nuo Kalvarijos per Krosną į Lazdijus.

„Lazdijų rajono savivaldybės Ekstremalių situacijų komisijos ir Kalvarijos savivaldybės administracijos bendru sprendimu, Kalvarijos - Budzisko pasienio praleidimo poste laukiantys automobiliai, ketinantys į Lenkiją vykti per Lazdijų - Ogrodnikų pasienio kontrolės punktą, PRIVALO VAŽIUOTI KELIU Nr. 134 nuo Kalvarijos PER KROSNĄ į Lazdijus“, – savo feisbuko paskyroje praneša G. Surplys.

VIG dėl koronaviruso vadovas taip pat informuoja, kad šiuo metu per Lazdijų pasienio postą yra praleidžiamos visos transporto priemonės, taip pat ir krovininės, kurių masė viršija 7,5 tonos. G. Surplys taip pat ragina vairuotojus laikytis policijos pareigūnų nurodymų, kelio eismą nukreipiančių laikinųjų kelio ženklų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių