Quantcast

Vyno namai „Zenoteca‘‘ ir elektroninės prekybos portalas Vynoguru.lt sujungė savo veiklą

  • Teksto dydis:

Uždaros akcinės bendrovės (UAB) „BNA GRUPĖ“ valdomi vyno namai „Zenoteca“, prekiaujantys išskirtinai itališkais vynais ir maisto produktais Vilniuje, plečia savo veiklą ir stiprina produktų prekybą internetu.

„Zenoteca“ ir elektroninės prekybos portalas Vynoguru.lt sutarė bendradarbiauti ir bendrai vystyti prekybą internetu Lietuvoje ir Baltijos šalių regione. Nuo šiol klientai galės pasirinkti ne tik kokybiškus vynus bei maisto prekes iš Italijos, bet ir kitų šalių: Prancūzijos, Ispanijos bei Portugalijos, o taip pat ir kitus populiarius gėrimus, kuriuos importuoja Lietuvos įmonės.

Didesnis asortimentas bus skirtas ne tik mažmeninei prekybai, bet ir HoReCa klientams.

„Zenoteca“ atrenka vynus, nealkoholinius gėrimus ir maisto produktus tik iš ekologiškų šeimų valdomų ūkių, kurie kontroliuoja visą gamybos procesą, todėl mūsų klientai galės mėgautis subtilių skonių, gurmaniškais, tik pačios aukščiausios kokybės produktais, išsiskiriančiais savo natūralumu ir šviežumu.

Įmonės nuotr.

Sujungus „Zenoteca“ ir elektroninės prekybos portalo Vynoguru.lt galimybes 2023 metais planuojama pasiekti 1,2 mln. eurų apyvartą.

„Zenoteca“ šiuo metu valdo trix parduotuves Vilniuje: Vienuolio g. 14 , Užupio g. 25 ir esančią Vilnius Outlet, V.Pociūno 8 g. ir vykdo prekybą internetu: www.zenoteca.lt ir www.vynoguru.lt.

Daugiau informacijos: 8 674 52420



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
baikit rašinėt apie alkoholi seime kai kas pamatęs tai gali kojas pakratyt.

Vaisiukas

Vaisiukas portretas
gurai jus gurai-makaronai per ausis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių