Quantcast

„Voyage-Voyage“ savininkas ketina atlikti įmonės vidaus auditą

  • Teksto dydis:

Finansinių sunkumų patyrusios ir beveik 2 savaites nebeveikiančios kelionių organizatorės „Voyage-Voyage“ savininkas ketina atlikti įmonės vidaus auditą bei išsiaiškinti jos finansinę padėtį. Darius Tolušis sako, kad auditas bus pradėtas trečiadienį.

„Sprendimas yra atlikti įmonėje vidaus auditą, šiam darbui pasamdyta audito bendrovė. Noriu išsiaiškinti įmonės skaičius ir kaip jie keitėsi, kai keitėsi įmonės vadovai. Po to turėtų paaiškėti, kas su ja nutiko“, - BNS sakė jis.

„Voyage-Voyage“ savininkas neprognozavo, kiek auditas gali trukti.

Turizmo departamento atstovė spaudai Edita Gaigalienė BNS sakė, kad po praėjusį ketvirtadienį įvykusio susitikimo su D.Tolušiu daugiau susitikimų nebuvo.

„Jis su mumis nekontaktavo ir daugiau informacijos apie situaciją nepateikė“, - BNS sakė ji.

Departamentas „Voyage-Voyage“ veiklos pažymėjimą sustabdė balandžio 3 dieną, o dėl lėšų iššvaistymo kreipėsi į Generalinę prokuratūrą. Jei įmonė nesusitvarkys iki balandžio 20 dienos, jis bus panaikintas.

Vienintelis bendrovės akcininkas yra D.Tolušis, kuris nuo kovo 26 dienos jai ir vadovauja. Anksčiau bendrovei vadovavo Ingrida Navickaitė, o nuo sausio 26 dienos - Lina Simutienė.

Pernai žlugo du išvykstamųjų kelionių organizatoriai - „Go Planet Travel“ ir „Fresh Travel“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių