Quantcast

„Vilniaus prekybos“ grupės akcininkų nesutarimuose – I. Staškevičiaus tyla

  • Teksto dydis:

"Vilniaus prekybos" grupės akcininkų nesutarimuose komunikacijos specialistai pasigenda Igno Staškevičiaus balso, rašo "Verslo žinios".

"Kol kas kertinė problema, matoma šiandieninėje komunikacijoje, yra ta, kad įmonė bando kalbėti vieno akcininko lūpomis, nesvarbu, jog didžiausio. Dar LEO egzistavimo laikais, kai kelis mėnesius jiems talkinome, aiškiai bandėme atskirti, ką gali kalbėti valdyba, o ką - akcininkai. Kiekvienas turi žinoti ir atskirti savo kompetencijų ribas", - dienraščiui sakė komunikacijos agentūros "1323 Strategy & Communication" įkūrėjas Artūras Jonkus.

Viešųjų ryšių specialistas Liutauras Ulevičius tvirtino, kad "Vilniaus prekybos" grupės akcininkų nesutarimuose trūksta vieno iš akcininkų I.Staškevičiaus pasisakymų, nes kitais akcininkais visuomenė nelabai pasitiki: "Jei ten matytume pono Staškevičiaus vardą, būtų gerokai tikroviškiau."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Julija

Julija portretas
Staškevičius turėjo tik kelis procentėlius akcijų. Jis buvo samdomas protingas parsidavęs specialistas, atidirbinėjantis savo pinigėlius. Jo NUMMAC klanas niekada nelaikė savu. Jam ir dabar nėra ko kištis ir gadinti savo ir taip jau ne krištolinę reputaciją. O visos tos aferos su invalidais ėjo ne be jo patarimų ir realizacijos. Už tai augo jo akcijų paketukas ir tiek.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių