Quantcast

„Vikondai“ vadovaus M. Snarskis iš „Fazer Lietuvos“

  • Teksto dydis:

Verslininkės Jolantos Blažytės valdomam koncernui „Vikonda“ vadovaus Suomijos bendrovės „Fazer Bakeries“ generalinis direktorius Mindaugas Snarskis.

 

„Fazer Lietuva“ pranešė, kad M. Snarskis dar du mėnesius dirbs įmonėje, o vėliau taps „Vikondos“ generaliniu direktoriumi.

Prie „Fazer“ Lietuvoje M. Snarskis prisijungė 2008 metais, o nuo 2014 metų taip pat dirbo Baltijos šalių „Fazer Bakery Baltic“ direktoriumi.

„Kartu su sėkmingais 2017 m. rezultatais ir gera 2018 m. pradžia aš tvirtai tikiu, kad tai – palankus metas palikti įmonę ir pasitikti naujus karjeros iššūkius. Per dešimt metų įmonėje kartu su komanda pasiekėme daug – tapome rinkos inovatoriais, užsitikrinome stiprią poziciją Baltijos šalių rinkose. Todėl tikiu, kad palieku įmonę gerose rankose ir komanda toliau eis augimo keliu“, – teigia Mindaugas Snarskis.

„Fazer“ jau pradėjo paieškas žmogaus, kuris pakeis dabartinį vadovą. Nuo šių metų kovo pradžios „Vikondai“ vadovauja Edmundas Damanskis. J. Blažytė tiesiogiai valdo 50 proc. „Vikondos“ akcijų. Dar 35 proc. įmonės akcijų priklauso bendrovei „Vėjo galia“, 14,99 proc. – Laurai Blažytei.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ex Gardesis

ex Gardesis portretas
Diiiiidele klaida, Mindaugai! Bet vis tiek linkiu sekmes...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių