Quantcast

„Vikinglotto Banginis“ žaidėjų iš Kauno porai atnešė daugiau nei 66 tūkst. eurų laimėjimą

  • Teksto dydis:

Vieną trečiadienio rytą kauniečių pora nusprendė išmėginti sėkmę – ir ši jiems nusišypsojo dideliu laimėjimu. Pasitarę sutuoktiniai internetu įsigijo bilietą „Vikinglotto Banginis“, kuris jiems atnešė net 66 343 eurus.

Bilietą pirko kartu

Atsiimti laimėjimo kartu atvykusi pora vienas kitą papildo pasakojimo metu – taip pat, kaip ir perkant bilietą.

„Pirko vyras, naudodamasis savo telefonu, bet bilietą išsirinkome kartu, pasitarę. Paėmėm „Banginį“ – paįvairinimui“, – bilieto įsigijimo istorija dalinasi moteris.

„Su tokiu skaičių deriniu, kuriame buvo bilieto pirkimo data“, – žmoną papildo vyras.

Manė, kad laimėjo mažiau

Pasiteiravus, kaip jautėsi po to, kai sužinojo apie laimėjimą – pora dalinasi skirtingais įspūdžiais.

Vyras pasakoja sužinojęs pirmas. Nudžiugęs jis suskubo žinia dalintis su žmona – persiuntė jai elektroninį laišką, kuriuo buvo informuotas apie laimėjimą.

Tačiau pastaroji žinutę suprato ne visai teisingai.

„Gavau, o ten parašyta, kad laimėjom – ir vienoje eilutėje skaičiai 66, o kitoje eilutėje 343. Aš užmečiau akį, na ir užsifiksavo tik antra eilutė – kad laimėjom 343 eurus. Aišku, nudžiugau, bet tikrai ne taip stipriai, kaip būčiau nudžiugusi, jei būčiau supratusi, kokia tikroji laimėjimo suma. Taip visą dieną ir praleidom – vyras džiaugdamasis, kad laimėjom 66 343 eurus, o aš galvodama, kad laimėjom 343 eurus. Išsiaiškinau viską tik vakare, kai susitikom“, – juokiasi moteris.

Pinigai pravers kasdienybėje

Pasiteiravus, kaip ketina išleisti solidų „Vikinglotto“ laimėjimą, pora tvirtina, kad nesiruošia įsigyti jokių nebūtinų pirkinių. Vyras sako, kad kažkiek pinigų skirs dabartinės buities pagerinimui.

„Bet šiaip dėsime, kaip sakoma, juodai dienai, taupysime“, – jį papildo žmona.

Kauniečių poros laimėtas „5+1“ kategorijos prizas – vienas iš aštuonių tokių, jau iškeliavusių Lietuvos žaidėjams po „Vikinglotto“ atnaujinimo šių metų birželį. Iš viso šie prizai sudaro beveik 300 tūkst. eurų sumą, kurią pasidalino dvylika lietuvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
parašykit keli pralošė
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių