Quantcast

„Vikinglotto“ 20 141 euro laimėtojas: visi žaidėjai – viena komanda

  • Teksto dydis:

Kam žaisti loterijoje, jeigu niekada nesitiki laimėti? Tokia Luko iš Jurbarko filosofija atvedė į 20 141 eurą – tik Lietuvai skirto „Vikinglotto“ 5+1 prizo – laimėjimą.

Laimingas bilietas – dovana žmonai

Puikiai nusiteikęs jurbarkietis, kuriam pagaliau nusišypsojo sėkmė laimėti didesnį piniginį prizą, laimingą bilietą nupirko žmonai gimtadienio proga.

„Važiavau namo po darbo ir jau buvau suplanavęs užsukti žmonai gėlių bei loterijos bilietų. Nupirkęs gėlių užsukau į „Norfos“ parduotuvę, kad savitarnos kasoje galėčiau pats atspausdinti keletą loterijos bilietų. Mėgstu bilietus pirkti savitarnoje, nes tada pats savo rankomis galiu atsispausdinti „kelią“ į sėkmę“, – pasakojo laimėtojas.

Lukas loterijoje dalyvauja jau ne vienerius metus – tai jo pomėgis. Kaip pats vadina, kiekvieną savaitę įsigyja trejybę – po kelis „Vikinglotto“, „Eurojackpot“ ir „Teleloto“ bilietus.

Visada turiu po kelis loterijos bilietus, juose pagal savo sugalvotą strategiją pasirenku laimingus skaičius ir ramiai laukiu laimėjimų. Taip pat įsigyju ir bilietų su atsitiktiniais laimingais skaičiais.

„Visada turiu po kelis loterijos bilietus, juose pagal savo sugalvotą strategiją pasirenku laimingus skaičius ir ramiai laukiu laimėjimų. Taip pat įsigyju ir bilietų su atsitiktiniais laimingais skaičiais. Tikiu, kad pavyks laimėti didelę sumą. Jeigu netikėčiau – nepirkčiau bilietų. Man atrodo, jog visi, nepaisant to, ką sako, tikisi laimėti. Kitaip nebūtų prasmės dalyvauti loterijoje“, – sakė jurbarkietis.

Taip laimėjimas vyrui sukėlė dvejopas emocijas. Viena vertus, jis pasitiko kaip lietus iš giedro dangaus. Kita vertus – išsipildė Luko tikėjimas, todėl kartu su laimėjimo džiaugsmu atėjo ir dar didesnis pasitikėjimas savo jėgomis ir filosofija.

Papokštavo dėl laimėtos sumos

Gimtadienio proga Luko žmona gavo daugybę loterijos bilietų. Moteriai susiruošus juos patikrinti prisijungė ir Lukas, greitai pastebėjęs, jog žmonos rankose nėra jo atspausdinto „Vikinglotto Plius“ bilieto.

„Žmona turėjo daug loterijos bilietų, o laimingajame buvo net du skaičiai „7“, todėl greitai pastebėjau, jog šis bilietas buvo paliktas kitame kambaryje ant spintelės. Atsinešiau jį ir patikrinęs internete pats nustebau. Suma buvo išsidėsčiusi per dvi eilutes. Vienoje iš jų skaičius 20, kitoje – 141 euras. Tad nusprendžiau pajuokauti“, – šypsojosi vyras.

Lukas paragino žmoną pasižiūrėti į telefono ekraną ir pasakė, kad puikiai pasisekė – laimėjo 141 eurą. Žmona apsidžiaugė laimėjimu. Išgirdusi, kad pasisekė dukra taip pat atbėgo pasižiūrėti, kokią sumą laimėjo šeima. Moterys manė, kad viršuje matomas skaičius 20 – dalis loterijos bilieto numerio.

Netrukus šeimai paskambino kitame mieste gyvenantis sūnus, todėl Lukas nusprendė jam taip pat parodyti telefono ekraną su laimėta suma.

„Sūnus pasižiūrėjo vieną kartą, antrą ir tuomet paklausė, ar tikrai laimėjome 20 141 eurą? Patvirtinau, jog yra teisus ir atsisukau į žmoną, kuri sėdėjo šalia. Ji negalėjo patikėti tuo, ką išgirdo. Visi kartu pasidžiaugėme, kad žmonos gimtadienis atnešė sumą, kuri mūsų šeimai bus tikrai labai naudinga ir yra didelė“, – nuotaikingą istoriją pasakojo vyras.

Dar tą patį vakarą Luko šeima nusprendė laimėjimą išleisti bendriems šeimos poreikiams.

Visi loterijos žaidėjai – viena komanda

Loterija kaip smagia pramoga besidomintis jurbarkietis taip pat pasidalino, kad visada džiaugiasi kitų laimėtojų sėkme ir kartais dėl jų pergalių net pašoka iš laimės.

„Kartais su šeima įsijungiame loterijų laidas. Išgirdęs apie Lietuvoje laimėtus „Vikinglotto“, „Eurojackpot“ prizus ar per „Teleloto“ matydamas žmones, laiminčius automobilius, kartais net pašoku iš džiaugsmo. Manau, kad kiekvienas loterijos dalyvis turėtų džiaugtis kitų žaidėjų sėkme. Koks džiaugsmas buvo, kai lietuvis būtent „Vikinglotto“ laimėjo 13 milijonų eurų! Pakaks girdėti apie skandinavų ar vokiečių laimėjimus. Laikas jais pasidžiaugti ir mums, lietuviams“, – sakė žaidėjas.

Kalbėdamas apie laimėjimus laimėtojas taip pat pasidalino, jog visus loterijos žaidėjus laiko bendra komanda.

„Kiti turbūt taip nemano, bet mano manymu visi loterijos žaidėjai yra bendra komanda. Taip, kartais pirkdami loterijos bilietus nelaimime patys, bet tada laimi kiti. Ir atvirkščiai, kiti žaidėjai padeda laimėti mums. Dėl to laikau visus viena komanda, siekiančia bendro tikslo.

Viską lemia sėkmė. Vieną dieną tiesiog pasiseka, o kitą ne. Taip pat manau, jog laimėjimai aplanko būtent tuos, kuriems tuo metu to reikia. Mano šeimai tikrai labai pravers 20 141 Eur suma, o gal kitas žmogus turi įsipareigojimų ar problemų, kurių sutvarkymui reikalingas 100 tūkst. eurų. Manau, kad jeigu tas žmogus tikės savo jėgomis, jam tikrai gali pasisekti laimėti tokią sumą“, – apie savo požiūrį pasakojo laimėtojas.

Luko teigimu, laimėjimų „receptas“ yra labai paprastas. Tai – tikėjimas savimi, papildytas bilietų pirkimu ir dalyvavimu loterijoje. Vyras juokėsi, kad dabartinis laimėjimas jį įkvėps tik dar labiau, todėl netrukus laimės ir gerokai didesnę sumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Didžiausi sveikinimai !

juk

juk portretas
nebutu siu reklamu nebutu ir lengvatykiu durneliu kraunanciu pinigus tiems kuriems jie nepriklauso tai nostalgine afera kaip ir kitos kaip vatykano indulgencijos?...

O KAM ČIA RAŠO

O KAM ČIA RAŠO portretas
TOKIAS PIEVAS
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių