Quantcast

„Viada“ Kalėdas pasitinka su rekonstruota degaline Karaliaus Mindaugo prospekte

  • Teksto dydis:

Viena populiariausių degalinių Kaune kviečia klientus užsukti į atnaujintas erdves. Karaliaus Mindaugo prospekto simboliu tapusi degalinė „Viada“ po rekonstrukcijos pakeitė ne tik išvaizdą, bet ir gerokai išplėtė prekių pasiūlą. Pastaraisiais metais teigiamų permainų nemažai ir daugiau šio tinklo degalinių Kaune ir visoje Lietuvoje.

Mėgstama susitikimų vieta

Trys mėnesiai ir viena savaitė. Tiek prireikė degalinei „Viada“  rekonstruoti vienoje judriausių Kauno gatvių – Karaliaus Mindaugo prospekte. Rugsėjį prasidėję darbai, kaip ir planuota, sėkmingai baigti. Iš pagrindų atnaujintos erdvės gruodžio 15-ąją vėl atsivers lankytojams.

Daugelis automobiliams ir motociklams neabejingų kauniečių (ir ne tik) veikiausiai sutiks, kad šis taškas Kauno žemėlapyje jau seniai tapęs kultine vieta, skirta ne vien degalų atsargoms bakuose papildyti.

Pėstieji pasimatymams Kaune dažniausiai renkasi Laisvės alėjos fontaną, o ratuotieji susitikimams irgi turi ne mažiau populiarią lokaciją. Jai nusakyti nereikia nei adreso, nei juolab koordinačių – pakanka vos trijų žodžių: Karaliaus Mindaugo „Viada“. Tai pirmoji Kaune veiklą pradėjusi šio tinklo degalinė.

Populiarumo nestokojanti degalinė pačiame miesto centre nuo šiol klientams siūlys platesnį asortimentą.

Įpročiai: degalinės „Viada“ – ne tik degalų papildymo vietos; po rekonstrukcijos jos tampa dar jaukesnės, atitinka aukštesnius kokybės reikalavimus./ Justinos Lasauskaitės nuotr. 

„Nuolat geriname prekių ir paslaugų pasiūlą diegdami naujoves ir tobulindami visą degalinių infrastruktūrą. Rekonstrukcijas vykdome vadovaudamiesi atliktu tyrimu, išsiaiškinę savo klientų poreikius. Greta kokybiškų degalų jiems rūpi šiuolaikiški, inovatyvūs sprendimai, sveikas ir kokybiškas maistas, skani kava, kuri apskritai jau tapo neatsiejamu atributu. Siekiame, kad pirkėjų patirtys mūsų degalinėse būtų kuo geresnės, todėl ypatingą dėmesį skiriame kurdami jaukią, modernią aplinką. Tikime, kad pastangos atlieps lankytojų lūkesčius“, – sako degalinių tinklo „Viada LT“ generalinis direktorius Linas Vytautas Karlavičius.

Pokyčiai – visoje Lietuvoje

Per kelerius pastaruosius metus pokyčių sulaukė vis daugiau tinklo „Viada“ degalinių visoje Lietuvoje. Vilniuje prasidėję intensyvūs rekonstrukcijos darbai (šiemet atnaujinti filialai Kirtimų, Olandų ir Saltoniškių gatvėse) pasiekė ir Kauną. Jau atnaujintos degalinės K. Baršausko gatvėje ir A. Juozapavičiaus prospekte, baigiami darbai Aleksote, Veiverių gatvėje.

130  – tiek degalinių sudaro degalinių tinklą „Viada“.

Naujovės neaplenkia ir kitų šalies miestų ir regionų – rekonstruotos degalinės Klaipėdoje, Šiauliuose, taip pat pakeliui iš sostinės į Dzūkiją – Valkininkuose. Ten, kur lankytojų srautai žymiai didesni, dėl nuolatinės eksploatacijos atitinkamai greičiau nusidėvi ir įranga, todėl atnaujinimo procesai vyksta beveik nenutrūkstamai.

Siekiama per artimiausius trejus metus rekonstruoti ir visiškai atnaujinti visų didžiųjų miestų degalines.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

„Pastaruoju metu konkurencinė aplinka tikrai stipri, todėl turime atliepti šiandienes tendencijas. Į degalinių atnaujinimą investuojama visoje Lietuvoje. Dabartinis klientas nėra vien tik vairuotojas – neretai čia užsuka šeimos. Įsipilti degalų, pavalgyti, susitvarkyti higienos reikalų – kiekviena paslauga svarbi ir privalo būti nepriekaištinga. Pastebime ir naujai besiformuojančias rutinas. Pavyzdžiui, vis didesnė dalis klientų rytais užsuka į degalinę pusryčių. Tokie žmonių vartojimo įpročiai atitinkamai koreguoja ir mūsų veiklos apimtis“, – įsitikinęs lietuviško kapitalo degalinių tinklo vadovas L. V. Karlavičius.

Lengviau, patogiau, tvariau

Net ir vykstant rekonstrukcijoms, degalinių veikla nesustoja – klientai aptarnaujami laikinose operatorinių patalpose. Tačiau tinklo „Viada“ atstovai pripažįsta, kad didmiesčiuose, kur pirkėjų srautai ypač dideli, tenka samdyti papildomas rangovų pajėgas darbams paspartinti, kad laikini nepatogumai tęstųsi kuo trumpiau.

Atnaujindama infrastruktūrą bendrovė tobulina ir aptarnavimo kokybę, diegia technologinius sprendimus, kad pirkėjams būtų lengviau ir patogiau. Jau kuris laikas tinklo degalinėse „Viada“ galima susimokėti už degalus ar įsigyti plovyklos paslaugas naudojantis išmaniąja programėle, neišlipus iš automobilio.

Atnaujindama infrastruktūrą bendrovė tobulina ir aptarnavimo kokybę.

Greta inovatyvumo ne mažiau svarbus veiklos aspektas – tvarumas. Siekiant pasitelkti atsinaujinančius energijos šaltinius, degalinėse diegiamos saulės elektrinės. Dvi iš jų jau sėkmingai generuoja elektros energiją, šiuo metu paleista dešimt saulės elektrinių, planuojama papildomai investuoti ir įrengti jas dar penkiolikoje degalinių. Tokiems sprendimams įtakos turi ir nemenku iššūkiu tapę augantys energijos kaštai.

Kitas svarbus akcentas kasdienėje veikloje – ekologinė kryptis mažinant aplinką teršiančių medžiagų kiekį, skatinant savo klientus vartoti atsakingai: nuo visiškai perdirbamų, suyrančių puodelių iki plastiko visiško atsisakymo gamybos procesuose.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Tinklą „Viada LT“ sudaro 130 degalinių. Jau greitai 20 iš jų taps draugiškos ir elektromobilių vairuotojams. Kol krausis transporto priemonių baterijos, jų šeimininkai galės jaukiai įsitaisyti viduje prie stalelių specialiai įrengtose darbo ir poilsio zonose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepavydėkit

nepavydėkit portretas
dauguma koncervatroliai pilasi kura

Likoil

Likoil portretas
Nereikia rusu kuru eikit miegot, pavadinimą pakeitėt bet snukiai tie patys

Viada

Viada portretas
Pirkau ten Viagrros, gerai stovėjo
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių