Quantcast

Vasaros darbų sezonas prasideda: „Maxima“ įdarbins apie 600 darbuotojų

  • Teksto dydis:

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kaip ir kasmet vasaros sezonui papildomai ieško apie 600 darbuotojų, kuriems siūlo nemokamą apgyvendinimą Baltijos pajūryje, kasmėnesines premijas bei ypač patogų darbo grafiką. Į didžiausio Lietuvos darbdavio komandą darbuotojai kviečiami nepaisant jų amžiaus ir ankstesnės patirties.

Vasaros sezono metu darbuotojai į prekybos tinklą „Maximą“ priimami visoje Lietuvoje, o ypač jų ieškoma poilsiautojų pamėgtuose Baltijos jūros kurortuose – vien Palangoje, Nidoje, Šventojoje ir Klaipėdoje ketinama įdarbinti iki 200 žmonių. Daugiau papildomos pagalbos vasarą reikės ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose Vilniuje ir Kaune bei Ignalinoje, Druskininkuose, Molėtuose.

Daugiausia darbuotojų ieškoma darbui „Maxima“ parduotuvėse: kasininkų, salės darbuotojų, pardavėjų. Taip pat stiprinamos maisto gamybos cechų komandos bei ieškoma darbuotojų logistikos sandėliuose.

Nemokamas apgyvendinimas, patogus grafikas ir premijos

Pasak „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorės Ernestos Dapkienės, prie komandos kviečiami prisijungti žmonės, nepriklausomai nuo jų profesinės patirties ir amžiaus.

„Gyvenimiška patirtis ir asmeninės žmogaus savybės prie komandos sėkmės gali prisidėti tiek pat, kiek turimi profesiniai įgūdžiai. Tereikia noro ir motyvacijos dirbti, o visas būtinas žinias per darbo praktiką padėsime įgyti“, – sako ji.

Vasaros sezono darbuotojams suteikiamas nemokamas apgyvendinimas Nidoje, Palangoje, Šventojoje, Klaipėdoje.

Sezoninis darbas yra galimybė įsidarbinti tiek vyresniems žmonėms, ieškantiems vasarą papildomo uždarbio, tiek jaunimui, kuris nori pajusti finansinę laisvę ir įgyti darbo praktikos.

„Vienas didžiausių pliusų yra itin patogus ir lankstus grafikas: po keturių darbo dienų – keturi laisvadieniai. Puikiai suprantame, kad prie Baltijos jūros vilioja ne tik darbo vieta, bet ir poilsis bei pramogos, tad dirbant tokiu grafiku vasarą pavyks ir užsidirbti, ir pailsėti bei pakeliauti“, – sako E. Dapkienė.

Ji pažymi, kad pageidaujantiems „Maxima“ suteiks nemokamą gyvenamąją vietą Nidoje, Palangoje, Šventojoje, Klaipėdoje. Tokia galimybė sudaroma ir dirbantiems Vilniuje bei Kaune. Be to, visiems „Maxima“ darbuotojams darbo metu skiriami ir nemokami karšti pietūs.

Darbuotojams siūlomas ne tik konkurencingas atlyginimas, bet ir kasmėnesiniai priedai už pasiektus darbo rezultatus. „Mums svarbu, kad kiekvienas komandos narys jaustųsi įvertintas už savo indėlį, todėl sudarome kuo geresnes uždarbio galimybes. Taikome išplėstas motyvacines atlygio priemones, tokias kaip skatinamosios premijos, kurios yra ir papildomos pajamos darbuotojams, ir stimulas siekti geresnių rezultatų“, – pažymi E. Dapkienė.

Gali tapti svarbiu karjeros laipteliu

Sezoninis darbas, pasak E. Dapkienės, gali tapti tramplinu karjerai arba bent padėti tvirtus pirmuosius profesinius pamatus. „Tai itin aktualu jaunimui, kuriam dar trūksta patirties darbo rinkoje, todėl mielai kviečiame juos prisijungti. Per trumpą laiką pas mus įgyjama vertingų žinių bei naudingų įgūdžių, pavyzdžiui, kaip bendrauti su klientais, susipažįstama su planogramomis bei gaunami kiti prekybos pagrindai“, – sako ji.

E. Dapkienė pažymi, kad dinamiška mažmeninės prekybos aplinka ir plačios tobulėjimo galimybės „Maximoje“ net ir trumpuoju laikotarpiu leidžia geriau suprasti savo stipriąsias vietas ir galbūt net atrasti naują karjeros kelią.

„Padirbėję laikinai, nemaža dalis sezoninių darbuotojų lieka „Maximoje“ ir sėkmingai kopia karjeros laiptais. Vertiname atsakingus, savo tikslų siekiančius darbuotojus, ir už šias jų pastangas atsilyginame tiek finansiškai, tiek ir sudarydami galimybes tobulėjimui bei kilimui karjeros laiptais“, – teigia E. Dapkienė.

Tereikia noro ir motyvacijos dirbti, o visas būtinas žinias per darbo praktiką padėsime įgyti.

Pasibaigus vasarai suteikiama galimybė persikelti į kitą prekybos tinklo „Maxima“ padalinį bei derinti darbą su rudenį prasidėsiančiomis studijomis.

Papildomos naudos darbuotojams

Sezoniniams „Maxima“ darbuotojams, kaip ir nuolatiniams, galioja Kolektyvinėje sutartyje įtvirtintas platus socialinių naudų paketas, kuris praėjusiais metais padidintas net 3 kartus.

„Tiek nuolatinį, tiek ir sezoninį darbą žmonės renkasi ne tik pagal jo pobūdį ir atlyginimą, bet įvertina ir karjeros bei tobulėjimo galimybes, papildomas naudas, darbo atmosferą. Dedame daug pastangų, kad atlieptume visus šiuos darbuotojų lūkesčius. Tai, kad esame teisingame kelyje, ir mūsų siūlomos sąlygos darbuotojams yra patrauklios, rodo ir susidomėjimas galimybėmis dirbti „Maximoje“, – sako E. Dapkienė.

Šiemet lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ kasmetiniuose „CV-Online“ rengiamuose „TOP Darbdavio“ rinkimuose jau antrus metus iš eilės pelnė pripažinimą kaip daugiausiai darbuotojų susidomėjimo sulaukianti Lietuvos prekybos įmonė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Maximai

Maximai portretas
DARBUOTOJAI NERUPI.VIEN DEL PERSONALO NETAKTO, ALGU,IR KRUVIO DAUGUMA BEGA IS MAXIMOS.

Iš geru įmonių ,ten kur gera dirbti

Iš geru įmonių ,ten kur gera dirbti portretas
ir uždirbti žmonės nebėga ir ten laisvų darbo vietų nėra.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
kiek panegirikos vienas žmogus dirba už2-3 žmones uždirba tik pašalpa.Viskas pabrango,paslaugos maistas bet alos stovi vietoje.Pastovūs nedadirbiai,tvarkos nerasta.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių