Quantcast

„Teltonika“ nori gaminti plaučių ventiliavimo įrangą

  • Teksto dydis:

Elektronikos prekių gamybos įmonė „Teltonika“ šalies rinkai nori pradėti gaminti plaučių ventiliavimo įrangą ir ieško medikų bei kitų įmonių, galinčių prisidėti kuriant šį įrenginį, rašo portalas 15min.lt.

„Teltonikos“ korporatyvinės rinkodaros vadovas Julius Švagždys teigė, kad įmonės inžinieriai jau pradėjo projektuoti plaučių ventiliavimo įrangą, tačiau jiems reikalinga ekspertų pagalba, todėl prie kūrimo proceso kviečiami prisijungti medikai bei kitos panašią produkciją gaminančios bendrovės.

„Mums trūksta medikų ir tų, kurie dirbo su tokia įranga ir žino, kaip ji veikia, prisidėjimo. Reikia ekspertų nuomonės, nes mūsų veiklos kryptis – daiktų internetas, o medicina iš dalies nauja sritis, kurioje patirties neturime“, – 15min.lt sakė J. Švagždys.

„Teltonikos“ atstovas tvirtino, kad įmonė pasirengusi pradėti gaminti įrangą iš karto, kai tik bus išgryninta produkto koncepcija.

J.Švagždys tvirtino, kad iš pradžių įmonė planuoja pagaminti apie 4 tūkst. prietaisų. Vėliau gamybiniai pajėgumai leistų rinkai pasiūlyti ir daugiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonynas

Jonynas portretas
Pagaminti nebus didele problema, bet praeiti grieztus medicininius testus tai bus. Nekalbu apie greitai tai atlikti.

nu

nu portretas
Tegul tik pradeda gaminti nes gali tuoj trukti aparatu

Anonimas

Anonimas portretas
Kol sukurs, pagamins - ir epidemija baigsis. Tarp kitko, skaičiuojant kiekį 100 000 gyventojų, Baltarusija jų turi 3 kartus daugiau, nei Italija ir netgi pusantro karto daugiau nei JAV.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių