Quantcast

Šventinis „Teleloto“ žaidimas atkakliam žaidėjui pagaliau padovanojo automobilį

  • Teksto dydis:

Kai praėjusios savaitės „Teleloto“ laidoje žaisti šventinį studijos žaidimą buvo atrinktas Sergejus iš Vilniaus rajono, kai kuriems akylesniems žiūrovams šis vyras pasirodė jau pažįstamas. Ir ne veltui – vien per šiuos metus ištikimas žaidėjas „Teleloto“ studijoje lankėsi jau tris kartus. O besilankydamas susižėrė 7000 Eur bei galiausiai – naujutėlaitį „Volkswagen T-Cross“.

Sugrįžo laimėti mašiną

Priešpaskutinį kartą Sergejus „Teleloto“ studijoje žaidė rugpjūtį. Tuomet vyras žaidime „Laimėjimų korys“ pasirinko langelį, kuriame slėpėsi automobilis „Škoda Fabia“. Tačiau jo nelaimėjo, nes dar nežinodamas, kokį prizą pasirinko, nusprendė nerizikuoti ir sutiko mainais už jį priimti vedėjo siūlomus pinigus – 3500 eurų.

Vis tik praėjusią savaitę, gavęs dar vieną progą dalyvauti tame pačiame žaidime, vyras jau į jokias derybas nesileido.

„Pasirinkau ketvirtu numeriu pažymėtą kalėdinę kojinę ir galvoju – kas bus, tas bus. O buvo kaip tik automobilis“, – džiaugiasi „Volkswagen T-Cross“ laimėtojas.

Daugkartinis studijos žaidėjas

Kalbant apie visą „Teleloto“ laidos istoriją, Sergejus studijoje žaidė net penkis kartus. Tačiau to nesureikšmina. „Gali būti, kad kažkas iš žiūrovų pastebi, jog man pasiseka jau ne pirmą kartą, bet aš pastebiu kitus – kurie studijos žaidimuose dalyvauja dar dažniau, laimi dar daugiau. Tai tikrai nelaikau savęs kažkokiu išskirtiniu žaidėju.“

Pasiteiravus, kaip vis tik jam pavyksta taip dažnai laimėti pakvietimus, vyras sako, kad jokios paslapties nėra – tik paprastas atkaklumas: „Kiekvienam žaidimui perku bilietų – kai būna šventiniai žaidimai, kartais ir po 20 per savaitę įsigyju. Dar tėtis antra tiek perka. Dar močiutės po vieną kitą. Tai ir susidaro daug galimybių laimėti.“

Su „Teleloto“ pramogauja visa šeima

Sergejus „Teleloto“ žaidžia jau daugybę metų, o šio tėtis – nuo pat loterijos pradžios, daugiau nei ketvirtį amžiaus.

Vyras pasakoja, kad bilietų nuperka ir namuose keturiais vaikais besirūpinančiai žmonai, tad, esant galimybei, visa šeima sekmadieniais kartu žiūri laidą ir brauko skaičius lentelėse.

„Kartais perku ir internetu bilietus – tai tada juos atsispausdinam, kad galėtume braukyti. Gera pramoga, įdomi laida, smagu matyti, kaip žmonėms pasiseka“, – kalba „Teleloto“ žaidėjas.

Laimėtas automobilis – uošviui

Pasiteiravus, ar pats važinės laimėtu naujutėlaičiu „Volkswagen T-Cross“, Sergejus sako, kad dar liks ištikimas savo dabartiniam automobiliui.

„Bet naujasis taip pat liks šeimoje. Žmonos tėvas kaip tik ieško naujos mašinos – tai jam ir padovanosim“, – planais dalinasi „Volkswagen T-Cross“ laimėtojas.

Sergejui atitekęs „Volkswagen“ visureigis – tik vienas iš 25-ių tokių, išriedėsiančių „Teleloto“ dalyviams artimiausiomis savaitėmis. Taip pat šiuo šventiniu laikotarpiu žaidėjams bus išdalinta 2500 įvairių daiktinių prizų. O vienas laimingasis „Teleloto“ bilietą iškeis į pilnai įrengtą trijų kambarių butą sostinėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių