Quantcast

„Smiltynės perkėlai“ – įtarimai konkurencijos ribojimu

  • Teksto dydis:

Valstybės valdoma "Smiltynės perkėla" įtariama ribojusi konkurenciją ir protegavusi vieną tiekėją konkursuose, pareiškė Susisiekimo ministerija, atlikusi įmonės viešųjų pirkimų auditą.

Gavusi darbuotojų skundą, ministerija taip pat pradėjo vidinį tyrimą dėl psichologinio poveikio atsakingiems įmonės viešųjų pirkimų darbuotojams.

„Esame informuoti apie itin blogą psichologinį klimatą darbo vietoje, tiriame konkretų incidentą dėl psichologinio ir galimai fizinio poveikio darbuotojui bei galimo spaudimo nusižengti įstatymams. Aiškinamės aplinkybes, jei jos pasitvirtins, tokie dalykai negali būti toleruojami“, – pranešime teigė ministras Rokas Masiulis.

"Smiltynės perkėla" teigia situacijos nekomentuosianti, kol nebus baigtas auditas.

„Kol kas pakomentuoti situacijos negalime, kol nėra baigtas auditas, nėra pateiktos oficialios išvados ir įmonė su jomis nėra susipažinusi“, – BNS atsiųstame komentare teigė "Smiltynės perkėla".

"Smiltynės perkėla" 2017–2019 metais organizavo 8 konkursus, iš kurių įvyko tik vienas, penki dėl skundų buvo nutraukti, dar du konkursai vyksta, skelbia ministerija.

Portalo cvpp.lt duomenimis, Klaipėdos įmonė 2018 metais skelbė infrastruktūros tvarkymo darbų konkursą, kurį laimėjo Vilniaus statybos bendrovė „LitCon“, 2017–2018 metais ji taip pat pirko draudimo, NT vystymo galimybių studijos rengimo paslaugas, keltų variklių atsargines dalis, kelto „Baltija“ apžiūros ir remonto bei variklių kapitalinio remonto paslaugas.

Valstybei priklauso kontrolinis 98,99 proc. "Smiltynės perkėlos" akcijų paketas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Panaikino leidimus blogai, but palike vel blogai. Tik ne tam mykciui ir magnijos prisidirbusios klapciukui rokuciui ka nors aiskinti. Dar ir skvernelis bando kazka veblenti. Gal pirma reiktu ismokt po savo vizito uzsieny protesto notu nesusilaukt. Palyginus su tokiu darbo broku kaip dirba vyriausybe su rokuciu klykianciu priesaky, tai tiek uostas, tiek perkela dirba nuostabiai, pelningai. Kada baigsis puolimas pries tas imones, kurios nesa pelna, o visokie skvernai ir rokuciai darosi is valstybes piara?

Pagarba ,, valstiečiams ,, kurie

Pagarba ,, valstiečiams ,, kurie  portretas
skaičiuoja valstybės biudžetą , ,, skaičiuoja ,, valstybės valdomų įmonių darbą ...Kokios sumos nepapuola į biudžerą , klaiku .... Skaičiau panaikino 2,5 TŪKSTANČIO neteisėtai išduotų leidimų į Neringą ...dabar audituoja .. Štai čia ir algos ir pensijos bei pagalba neįgaliems ir aiškėja kodėl tokia didelė socialinė atskirtis ..Lieka klausimas kodėl seimo opoziciniai taip dergia ,, valstiečius ,, Karbauskį , Skvernelį ? Matyt patraukia lesyklas , kuriose beveik 30 metų maitinosi ? )))

Se

Se portretas
Pirmiausiai reikėtų parduoti Volvo limuziną, su kuriuo važinėjasi direktorius
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių