Quantcast

Sklandi mokslo metų pradžia su knygynu „Pegasas“

  • Teksto dydis:

Jei mėgstame knygas ir apsilankome knygyne, retai kada iš jo išeiname be pundelio dar dažais kvepiančių knygų. Dažnam knygų mėgėjui – tai gerai praleistas laikas ir, svarbiausia, puiki investicija į save. Knygynai nuolatos plečiasi, atsižvelgia į klientų poreikius ir nuolat atnaujina savo asortimentą.

Artėjant rugsėjui, jų lentynos vis pilnesnės su mokykla susijusių prekių. Internetiniame knygyne „Pegasas“ taip pat gausu mokyklinių prekių. Čia rasite viską mokyklai – nuo kuprinės iki pilnos pieštukinės! Tikriausiai pats svarbiausias naujų mokslo metų akcentas yra kuprinė. Jeigu nežinote, kokią ir kaip vaikui ją išsirinkti – mielai padėsime ir patarsime.

Kaip išsirinkti kuprinę

Internetinėje knygyno parduotuvėje itin platus kuprinių pasirinkimas. Ir tikrai galėsite išsirinkti tokią, kuri patiks ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikui. Naują kuprinę galima nupirkti tiek ikimokyklinukui, tiek dvyliktokui. Kainos – 40-50 eurų, tačiau galima rasti ir pigesnių, ir brangesnių kuprinių. Brangiausių kuprinių komplektus sudaro keletas prekių. Standartiškai tokiame rinkinyje gali būti kuprinė, penalai, kanceliarinės priemonės, sportinis krepšys, piniginė, lipdukai, taip pat dėklas sąsiuviniams ir pan. Tad pirkdami brangiau kainuojančią kuprinę galite sutaupyti ir vienu pirkiniu įsigyti visas reikiamas priemones mokyklos startui.

Internetinėje knygyno parduotuvėje itin platus kuprinių pasirinkimas. Ir tikrai galėsite išsirinkti tokią, kuri patiks ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikui.

Sunkiausia kuprinę išrinkti gali pasirodyti pirmoko tėvams. Jei norite, kad ir vaikas dalyvautų šiame procese, pasisodinkite jį prie kompiuterio ir rinktinės drauge. Svarbu, kad jis jaustųsi įtrauktas į apsipirkimo procesą, jo nuomonė labai svarbi. Internetinėje parduotuvėje „Pegasas“ kuprinės yra kokybiškos. Žinokite, kad pirmokų kuprinės nugarėlė turėtų būti ergonomiška ir kieta, ji turi „kvėpuoti“, dėl to rinkdamiesi prekę atkreipkite ypatingą dėmesį į mokyklinės kuprinės savybes.

Čia galite rasti  ergonominių kuprinių tiek mažiesiems, tiek jau vyresniems mokiniams. Itin svarbu, kad ergonominės mokyklinės kuprinės petnešos būtų pastorintos bei minkštos ir būtinai reguliuojamos. Pradinių klasių mokiniams yra labai svarbu palaikyti taisyklingą kūno laikyseną. Diržai ties krūtine ir klubais padės išlaikyti taisyklingą vaiko laikyseną, bus išvengta susikūprinimo. Dėl šių naudingų kuprinės savybių galėsite būti tikri, kad kuprinė „augs“ kartu su Jūsų vaiku. Dėl to tokia kuprinė bus puiki investicija keleriems mokslo metams.

Į ką dar svarbu atkreipti dėmesį renkantis kuprinę? Tai – audinys. Jis turi būti tvirtas, lengvas ir kvėpuojantis. Be to svarbu, kad mokyklinės kuprinės užtrauktukai turėtų dvipusius užsegimus. Taip daug lengviau mokinys galės pasiekti norimą daiktą.  Rinkitės stilingą ir madingą naują kuprinę, kuri patiktų Jūsų vaikui ir atitiktų jo stilių. Jei reikia kuprinės pirmų klasių mokinukui, tai jam tikriausiai labai patiks kuprinė su animacinių filmų herojais – dinozaurais, gyvūnais ar kitų filmukų personažais, iliustracijomis. Tuo metu vyresnių klasių moksleiviai renkasi daug subtilesnes, dažniau tamsesnes arba ryškias vienspalves kuprines. Tamsi ar šviesi kuprinė? Reiktų derinti prie aprangos, uniformos ir vaiko pomėgių.

Laisvalaikio literatūra

Prasidedant mokslo metams psichologai pataria pradėti lavinti reikiamus mokyklai įgūdžius. Tam yra skirta literatūra, norint labiau įgusti. Bet svarbiausi praktiniai įgūdžiai yra susitvarkyti savo daiktus bei drabužius. Nepamirškite lavinti ir vaiko bendravimo įgūdžių: palaukti savo eilės; mokėti išreikšti savo nuomonę; išklausyti kitą, ypač mokytoją pamokų metu; rasti bendrą kalbą su bendraklasiais.

Kol dar vasara, kelionių ir išvykų metu kartu stebėkite įvairius užrašus, tarkite raides, skiemenis, žodžius, dainuokite. Pratinkite skirti kairę ir dešinę puses, jei to dar nemoka. O jei pritrūkote fantazijos, galite įsigyti tam skirtos literatūros. Taip pat nepamirškite pamiklinti pirštukų. Užsiimkite rankdarbiais, konstruokite, dirbkite žirklėmis, pieškite, iliustruokite pasakojimus, lipdykite, spalvinkite, mokykite deklamuoti eilėraščius išraiškingai ir neskubant. Reikiamas priemones galite įsigyti internete. Jei pritrūkote idėjų, yra nemažai tam skirtų knygų.

Jeigu Jūsų vaikui aktualus kalbų mokymasis arba savo ateitį jis nori kurti susijusią su menais, labai geromis kainomis galite papildyti savo namų biblioteką šiai sričiai skirtomis knygomis. Internetiniame knygyne „Pegasas“ knygos vaikams ir jaunimui yra suskirstytos grupėmis. Nauja knyga laisvalaikiui gali būti puiki rugsėjo 1-osios dovana! Išsirinkite. Daugeliui prekių yra siūlomos didelės nuolaidos, tad paskubėkite išsirinkti, nes prekių skaičius – ribotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių