Quantcast

Per savaitę – net dvejos „Lidl“ įkurtuvės Kaune

  • Teksto dydis:

Kauniečiai šiemet sulaukė išskirtinio prekybos tinklo „Lidl“ dėmesio. Laikinojoje sostinėje tęsiasi sparti parduotuvių plėtra. Pirkėjams dar neišblėso įspūdžiai iš prekybos centro įkurtuvių liepos pabaigoje Petrašiūnuose, o šią savaitę parduotuvė atidaryta Raudondvario plente. Kitą savaitę dar viena nauja „Lidl“ parduotuvė atvers duris Ramučiuose.

„Mieste vykstantys kokybiniai pokyčiai duoda vis stipresnį impulsą verslo plėtrai, – kalbėdamas su dienraščiu apie „Lidl“ plėtrą sakė Kauno mero patarėjas Tomas Jarusevičius. – Investuotojai mato šiandienį potencialą, vertina ateities perspektyvas, todėl drąsiai renkasi Kauną tiek įgyvendindami naujus projektus, tiek ir stiprindami ligšiolinę infrastruktūrą. Sėkminga ir sparti „Lidl“ prekybos tinklo plėtra – vienas iš tų gerųjų pavyzdžių. Visa tai reiškia naujas darbo vietas, o drauge ir kokybiškesnes gyvenimo sąlygas, papildomus patogumus kauniečiams. Tai yra svarbūs augančio Kauno prioritetai.“

Sėkminga ir sparti „Lidl“ prekybos tinklo plėtra – vienas iš tų gerųjų pavyzdžių.

11-oji parduotuvė mieste

Rugsėjo 23-iąją atidaryta nauja „Lidl“ parduotuvė Raudondvario plente – 11-oji Kaune ir 58-oji tinklo parduotuvė šalyje. Kaip ir kaskart, naujų parduotuvių atidarymo šventę rengiantis prekybos tinklas rytą pirkėjus vaišino gėrimais, saldumynais.

Parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1 400 kv. m, parduotuvėje iš viso veikia vienuolika kasų – penkios iš jų yra standartinės, pirkėjų patogumui taip pat įdiegtos ir šešios savitarnos kasos. Parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 val.

„Lidl“ parduotuvė duris atvėrė intensyvaus eismo gatvėje, Raudondvario plento ir Ežero gatvės sankryžoje. Patogioje vietoje, netoli Lampėdžių paplūdimio ir Kauno vakarinio aplinkkelio, įsikūrusi parduotuvė lengvai pasiekiama ne tik Žemutinių Kaniūkų gyventojams, bet ir gyvenantiems Raudondvaryje ar pietinėje Romainių dalyje.

Statant naują parduotuvę buvo prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros gerinimo. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, sutvarkyta Raudondvario plento atkarpa – nuo sankryžos su Ringailės gatve iki sankryžos su Šilainių plentu. Čia buvo rekonstruojamos ir įrengtos šviesoforais reguliuojamos sankryžos Ežero gatvės ir Šilainių plento sankirtoje. Taip pat įrengtos papildomos eismo juostos Raudondvario plente, paplatinta Ežero gatvė, sutvarkyti pėsčiųjų takai ir įrengta reguliuojama pėsčiųjų perėja.

Rūpestis: prekybos tinklas „Lidl“, statydamas naujas parduotuves, prisideda prie miesto infrastruktūros plėtojimo. / „Lidl“ nuotr.

Po savaitės – atidarymas Ramučiuose

Plėtrą tęsiantis „Lidl“ rugsėjo 30-ąją dar vieną parduotuvę atidarys Ramučiuose, Industrijos g. 2, Kauno laisvojoje ekonomininėje zonoje (LEZ). Naujasis prekybos centras dirbs įprastu darbo laiku – nuo 8 iki 22 val. Parduotuvė bus ne tik patogi vieta apsipirkti Ramučių ar aplinkinių gyvenviečių gyventojams, tačiau ir dirbantiems Kauno LEZ arba keliaujantiems Jonavos kryptimi.

Kauno LEZ generalinis direktorius Vytautas Petružis džiaugėsi, kad „Lidl“ plėtra sukurs papildomą pridėtinę vertę visiems Kauno LEZ teritorijos darbuotojams.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės  ekosistemai.

„Lidl“ investicija Kauno LEZ yra svarbi visos teritorijos bendruomenės ekosistemai. Tai dar vienas Vokietijos kapitalo projektas ir kartu paslaugų pasiūlos plėtra vidinėje teritorijoje. Kauno LEZ bendruomenei sparčiai ir nuolat augant, „Lidl“ projekto įgyvendinimas čia kuria papildomą pridėtinę vertę visiems esamiems ir būsimiems teritorijos darbuotojams“, – teigė V.Petružis.

Naujosios parduotuvės personalą Ramučiuose sudarys maždaug 30 darbuotojų. Vienus aukščiausių vidutinių atlyginimų mažmeninės prekybos rinkoje mokančio „Lidl“ vidutinis visų darbuotojų atlyginimas, Rekvizitai.lt 2021 m. liepos mėnesio duomenimis, siekė 1 630,92 euro, neatskaičiavus mokesčių. Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas sieks apie 1 300 kv. m. Parduotuvėje veiks vienuolika kasų – penkios iš jų bus standartinės, pirkėjų patogumui bus įdiegtos ir šešios savitarnos kasos.

Petrašiūnai džiaugiasi nuo vasaros

Liepos 29-ąją atidarytos naujosios parduotuvės Kaune, Petrašiūnuose, T.Masiulio g. 16D, prekybos salės plotas siekia apie 1 400 kv. m. Prekybos centre dirba taip pat 30 darbuotojų.

Kauno Petrašiūnų rajone atidaryta parduotuvė patogi ne tik vietos gyventojams, bet ir pravažiuojantiems. Intensyvi Petrašiūnuose esanti T.Masiulio gatvė jungia Marijampolės plentu pasiekiamas Panemunę, Vaišvydavą, Rokus su Ateities plentu ir A1 magistraliniu keliu. Būtent todėl parduotuvė patogi apsiperkantiems ir vykstantiems iš Petrašiūnų tiek Marijampolės, tiek A1 magistralinio kelio kryptimis.

Statant šią parduotuvę taip pat prisidėta ir prie Kauno miesto viešosios infrastruktūros plėtros. Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo įrengta šviesoforinė sankryža T.Masiulio / Ekskavatorininkų gatvėse su reguliuojamomis pėsčiųjų perėjomis.

Parduotuvės visoje Lietuvoje

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 58 prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje ir Druskininkuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gyv.

Gyv. portretas
Gerai kad Lidl parduotuvių vyra Lietuvoje,tačiau manau, kad tuojau bus per daug jų, pagal šalies gyventojų kiekį.Norėčiau pasiūlyti Lidl savininkui pastatyti dar vieną parduotuvę Kaune netoli Savanorių pr. 111 IKI parfuotuves,toje atkarpoje nėra jų parduotuvės o žemės sklypas nemažas yra laisvas.

KLIENTEI

KLIENTEI portretas
nepatinka lidl čiuožk į maximą...

Kliente

Kliente portretas
Ar vyksta kokie apmokymai personalui? Siandien ryte nuvykau apsiprekinti i naujai atidaryta parduotuve Raudondvario plente. Darbas labai labai prastai organizuotas, kasininkes labai letai dirba, teko uztrukti nemazai laiko, nors pirkeju ir nebuvo gausu- varto varto popieriukus, ieskant bandeliu, kriausiu kainu, toks jausmas, kad kai kurie visai neparuosti dirbti su kasa,, bet svarbiausia, tai jokio mandagumo, bendraujant su klientu. Neisgirdau is kasininkiu nei labas, bei viso gero, nei aciu, nes si ryta teko prekintis dviejose kasose ir abi kasininkes net neburbtelejo jokio zodelio. Labai nemalonu!!! Ir neatitikimas cekyje nustebino nemaloniai, teko sugrizti aiskintis ir net pskambinti i klientu aptarnavimo linija. Lidl parduotuviu tinklas man patinka, bet cia labai nemaloniai nuteike.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių