Quantcast

„Ryanair“ ir „Wizz Air“ pradėjo taikyti naujas bagažo taisykles

  • Teksto dydis:

Besinaudojantys pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ ir „Wizz Air“ paslaugomis nuo lapkričio 1 dienos turėtų nepamiršti naujų bagažo reikalavimų.

Nuo vakar visi keleiviai, keliaujantys be pirmenybės, į „Ryanair“ lėktuvą su savimi gali pasiimti vieną nedidelį asmeninį krepšį, kuris turi tilpti po kėde, priešais keleivį (40 cm x 20 cm x 25 cm). Tai gali būti rankinė, nešiojamojo kompiuterio krepšys ar nedidelė kuprinė.

Pirmenybinio įlaipinimo nepasirinkę klientai, norintys pasiimti antrą didesnį lagaminą su ratukais (10 kg svorio), turi sumokėti už 10 kg registruotąjį bagažą.

Keleiviai, įsigiję „Pirmenybės ir 2 salono krepšių“ paslaugą arba „Plus“/ „Flexi Plus“/„Family Plus“ bilietą ar jungiamojo skrydžio bilietą, su savimi į lėktuvą gali pasiimti vieną 10 kg krepšį, telpantį į bagažo patikros dėžę (jis neturi viršyti 10 kg svorio ir 55 cm x 40 cm x 20 cm).

Nuo lapkričio 1 d. visiems „Wizz Air“ keleiviams bus leidžiama į lėktuvo saloną pasiimti vieną nemokamą rankinio bagažo vienetą, kurio didžiausi matmenys yra 40 x 30 x 20 cm. Jis turi būti padėtas po sėdyne, esančia priešais keleivį.

Paslaugą „WIZZ Priority“ įsigijusiems keleiviams bus leidžiama pasiimti papildomą kelioninį krepšį, kurio didžiausi matmenys yra 55 x 40 x 23 cm.

Kaip rašoma bendrovės „Wizz Air“ internetiniame puslapyje, bendrovė pristato naujo tipo 10 kg registruotąjį bagažą, kuris papildys esamus 20 ir 32 kg variantus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių