Quantcast

„Rimi“ parduotuvėje – nemaloni staigmena

Socialiniuose tinkluose pasirodė įrašas apie Panevėžyje esančioje „Rimi“ parduotuvėje moters pirktus granatus, kurių vidus – visiškai supuvęs.

„Vakar Panevėžyje „Rimi“ pirkti granatai. Akcija. Pirkti ne todėl, kad akcija, o todėl, jog tuo metu labai reikėjo. Noriu įspėti kitus pirkėjus. Nepirkit, nors iš išvaizdos jie atrodo gražiai. Labai nemalonu. Grąžinti neturiu galimybės, gyvenu ne Panevėžyje“, – sausio 8-ąją socialiniame tinkle „Facebook“ rašė moteris.

Už „Rimi“ komunikaciją atsakinga Gabrielė Šerėnienė, sužinojusi, kad klientė parduotuvėje įsigijo nekokybiškų vaisių, apgailestavo, jog teko susidurti su tokiu nemalonumu.

Feisbuko nuotr.

„Dėkojame, kad atkreipėte dėmesį į šį atvejį ir apgailestaujame, kad pirkėjai teko patirti nemalonumų apsiperkant mūsų parduotuvėje. Maloniai kviečiame ją kuo greičiau kreiptis į mūsų Klientų aptarnavimo centrą dėl prekės kainos kompensacijos. Tuo pačiu norėtume patikinti, kad kokybės užtikrinimas yra vienas iš mūsų veiklos prioritetų, todėl šis atvejis bus išsamiai įvertintas ir imsimės priemonių, kad tai nepasikartotų“, – komentavo specialistė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Nera ka daug rasyt,visuose prekybcentriuose prekes ne tik kad brangios bet ir nekokybiškos pasirinkimas mazas,tos pats gamintojas,nesilaikant is jokiu reikalavimu,kas buvo su daug cukraus druskos,pasenusios margarino,senu riebalų tas ir liko.Na nebent atsiras naujove svirpliai kepti.Slyksti zmonija,kur dingo natūralus kaimiski produktai.Kurie buvo visiems prieinami ir sveiki.Ir viska susiko europa.

Lietuvis

Lietuvis portretas
REMI parduotuvė reikia paversti muziejumi t.y. užeiti pasivaikščioti ir stebėti kosmosan kylančias kainas ir bei žiovaujačias iš nuobodulio ( arba perdedančias iš vieno kampo į kitą prekės) pardavėjas. Tai merdinti parduotuvė ( aplamai nereikalinga Lietuvai, kurioje parduotuvių ir taip per daug.

Ne kazka

Ne kazka portretas
Tai jau nebestebina, kuo toliau tuo prekes prasteja, bananai visi pajuode, ka bepirktum reik ziureti datas, pasitaiko kad ir piena reik ispilti, mesa ismesti, nemazai prekiu su paskutines dienos galiojimu, apie kainas tai tyliu, akciju pilna o moki pilna kaina jei neziuri i ceki
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių