Quantcast

„Regitra“ nuo pirmadienio atnaujina darbą padaliniuose

  • Teksto dydis:

Nuo pirmadienio „Regitra“ atnaujina transporto priemonių registracijos paslaugas padaliniuose – klientai vėl bus aptarnaujami pagal išankstinę registraciją.

Įmonės teigimu, tokios paslaugos bus teikiamos iki penktadienio 32 įmonės padaliniuose.

„Iki šiol padaliniuose buvo sudaryta galimybė įregistruoti tik iš užsienio įvežtas transporto priemones prieš tai atsiuntus reikalingus dokumentus. Tačiau, atsižvelgiant į klientų srautus ir tai, jog ne visi turi galimybę pasirašyti dokumentus el. parašu, klientams bus sudaryta galimybė patiems užsiregistruoti dėl vizito padalinyje ir pasirinkti patogų laiką bei miestą iš anksto nesiunčiant dokumentų kopijų“, – teigiama pranešime.

Užsiregistruoti dėl vizito padalinyje bus galima nuo pirmadienio ryto internetu.

„Tie klientai, kuriems vizito laikas užregistruoti iš užsienio įvežtą transporto priemonę jau yra paskirtas pagal senąją tvarką, niekas nesikeičia. Kitaip tariant, jie bus aptarnaujami sutartu laiku. Nesikeičia tvarka ir tiems, kurie jau yra gavę laišką dėl paslaugų apmokėjimo – juos vizitui užregistruos darbuotojai“, – informuoja „Regitra“.

Įmonės teigimu, Lietuvos vežėjai bei naujų automobilių gamintojų atstovai ir toliau bus aptarnaujami kita prioritetine tvarka.

Atnaujinus paslaugų teikimą pagal įprastą išankstinę registraciją, kaip teigia „Regitra“, bus imtasi visų reikiamų apsaugos priemonių užtikrinant klientų ir darbuotojų saugumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių