Quantcast

R. Karbauskis: „Agrokoncernas“ neprašys valstybės paramos

Į Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) nukentėjusių nuo koronaviruso įmonių sąrašą patekusi viena didžiausių šalyje žemės ūkio grupių „Agrokoncernas“  neprašys valstybės pagalbos, sako bendrovės akcininkas, valdančiųjų „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

„Kiek žinau, „Agrokoncernas“ kreipėsi į VMI pasakydamas, kad turi būti išbrauktas iš šio sąrašo, nes bet kokiu atveju nesikreips į valstybę, prašydamas paramos“, – Žinių radijui trečiadienį sakė R. Karbauskis.

Jis pabrėžė, kad VMI sąrašas sudarytas automatiškai, neklausiant įmonių, ar jos dėl koronaviruso patirs nuostolių.

Pasak R. Karbauskio, „Agrokoncerno“ verslas yra pakankamai didelis, kad išgyventų koronaviruso sukeltą krizę.

„Verslas yra pakankamai stambus, kad išgyventų tokiose sąlygose ir pats. Tai aš tikiuosi, kad daugiau verslo įmonių Lietuvoje pasielgs taip pat, kaip „Agrokoncernas“, ir sumažins spaudimą valstybei dėl kompensacijų“, – teigė „Agrokoncerno“ akcininkas.

VMI praėjusią savaitę paskelbė sąrašą įmonių, paveiktų dėl koronaviruso situacijos. Tarp jų, be „Agrokoncerno“, yra dideli ne maisto produktų prekybos tinklai, didieji kelionių organizatoriai, automobilių prekybininkai, maitinimo įmonės, viešbučiai.

Anot VMI vadovės Editos Janušienės, jos bus atleidžiamos nuo delspinigių, nebus išieškomi mokesčiai.

Įmonės, nepatekusios į sąrašą ir patyrusios neigiamų pasekmių, dėl pagalbos gali kreiptis į VMI.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dinora

Dinora portretas
Saunuolis Ramunas. TURESIME OMENYJE PRIES RINKIMUS.

P.Ramūnas Karbauskis

P.Ramūnas Karbauskis portretas
ne toks jau blogas kaip jį nori parodyti žmonėms žiniasklaidos priemonių atstovai . Norėdamas iš PRIVAČIŲ lėšų padovanoti VAIKAMS tautinius drabužius , turėjo tai padaryti SLAPTA vien todėl ,kad buvo sukeltas didžiulis ažiotažas ir šaršalas ! Kai kurie geriečiai (?) kas mėnesį iš biudžeto pinigėlius semia už vaikučius darželyje,kad neduok,Dieve , dividendai nesumažėtų ir visai iš darželio išvaro ,jei tėvai paprašo sumažinti mokestį už priverstinį nelankymą !

tomai ,

tomai ,  portretas
Prisiplėšė ir uždirbo yra skirtingos sąvokos , nežinai ? :) Lauksiu ką parašysi apie patriotų verslus , kiek jie spaus iš valstybės ir pakomentuosi kaip jie praturtėjo . Kodėl demonstruoji , kad neturi kritinio mąstymo ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių