Quantcast

Privačių SEB banko klientų laukia kainodaros naujovės

  • Teksto dydis:

Nuo 2017 m. vasario 1 d. SEB bankas keis paslaugų planų kainodarą privatiems klientams. Paslaugų planai kainuos pigiau negu anksčiau ir už fiksuotą mėnesio mokestį bus siūloma daugiau paslaugų negu iki šiol. Nuo vasario į paslaugų planą bus įtraukta ne tik mokėjimo kortelė, visų sąskaitų administravimas, lėšų eurais įskaitymas iš kitų Lietuvoje registruotų bankų ar Europos Sąjungos (ES) ir Europos ekonominės erdvės EEE) šalių bei Šveicarijos, SMS žinutės iš banko, bet ir neriboti pervedimai internetu eurais bei kitos kasdienės banko paslaugos.

„Paslaugų planas yra skirtas dažnai mūsų banko paslaugomis besinaudojančiam klientui, kuris nori sumaniai tvarkyti kasdienius savo finansus ir sutaupyti. Į paslaugų planą yra įtrauktos visos reikalingiausios banko paslaugos, padedančios pajamas ir išlaidas tvarkyti patogiau, ir jis kainuoja pigiau nei perkant šias paslaugas atskirai. Atsižvelgdami į tai, kad vis daugiau klientų nori paslaugomis naudotis elektroninėje erdvėje, į paslaugų planus nuo šiol įtraukėme neribotą skaičių pervedimų internetu eurais į SEB banką, kitus Lietuvos ar ES ir EEE šalių ar Šveicarijos bankus“, –  sako SEB banko Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Vaidas Žagūnis.

Neriboti pervedimai internetu ir SMS iš banko

Kaip ir iki šiol, SEB bankas siūlys du pagrindinius paslaugų planus: „Sumanu“ ir „Sumanu Plius“. Kiekvienas klientas galės pasirinkti tą planą, kuris labiausiai atitinka jo poreikius.

Planai skiriasi pagal išduodamą mokėjimo kortelę (atitinkamai debeto kortele ir debeto bei kredito kortelėmis su kelionių draudimu) ir nemokamo grynųjų pinigų išsiėmimo SEB ir DNB bankomatuose Lietuvoje limitais (atitinkamai iki 550 Eur/mėn. ir 1 000 Eur/mėn.). Į šiuos limitus neskaičiuojamas grynųjų pinigų paėmimas atsiskaitant kortele už pirkinius parduotuvių kasose, kai kiekvienąkart klientas gali nemokamai iš savo sąskaitos pasiimti iki 100 Eur.

Pagal šiuos planus nuo vasario mėn. klientai galės atlikti ir neribotą skaičių pervedimų internetu eurais į bankus Lietuvoje bei kitose ES ir EEE šalyse bei Šveicarijoje, įskaitant įmokų ir mokesčių mokėjimą bei e. sąskaitų apmokėjimą, taip pat gauti neribotą skaičių SMS žinučių iš banko apie lėšų likutį sąskaitose, pokyčius jose, tam tikras savo finansines operacijas ar paslaugas.

Be to, be papildomo mokesčio klientai gali keisti PIN kodą SEB bankomate, įmokėti grynuosius į sąskaitas  SEB bankomatuose Lietuvoje, atidaryti ir valdyti kaupiamąją sąskaitą be aptarnavimo mokesčio.

Įprasta šių paslaugų planų kaina bus atitinkamai 1,80 Eur/mėn. ir 3 Eur/mėn. Mokant už į planus įtrauktas paslaugas atskirai, vidutiniškai per mėnesį klientas mokėtų nuo 2,7 iki 4,7 Eur/mėn. 

Pigesni paslaugų planai

Tie, kieno darbo užmokestis pervedamas į SEB banke esančią sąskaitą, paslaugų planu „Sumanu“ galės naudotis už specialią kainą – tik 1 Eur/mėn. Už dar mažesnę specialią kainą – 0,7 Eur/mėn. – paslaugų planu „Sumanu“ galės naudotis senjorai. Jaunimui taip pat bus taikoma speciali paslaugų plano „Sumanu“ kaina – 0,5 Eur/mėn., o moksleiviams šis paslaugų planas bus nemokamas. Jaunimas ir moksleiviai, užsisakę šiuos planus, galės naudotis atitinkamai 200 Eur/mėn. ir 100 Eur/mėn  nemokamo grynųjų pinigų išsiėmimo SEB ir DNB bankomatuose Lietuvoje limitais.

SEB klientai nuo 2017 m. vasario 1 d. taip pat galės įsigyti Lietuvos banko patvirtintą pagrindinės mokėjimo sąskaitos paslaugų krepšelį už 1,5 Eur/mėn. (planą „Standartas“), o socialiai remtiniems žmonėms jis kainuos – 0,75 Eur/mėn.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dai

Dai portretas
Kas per sudas tie skandinaviski bankai :D o Dieve nejuokinkit su savo tarifais uz banku paslaugas. Vakaruose visos banku paslaugos yra NeMOKAMOS

kaunietis

kaunietis portretas
Geriau papasakokit, kada pradėsit mokėti palūkanas už naudojimąsi klientų pinigais

P

P portretas
Bankas nemokamai naudojasi mūsų pinigais ir gauna iš to pelną. Indėlininkai skolina bankui pinigus ir tuo daro jam nemokamą paslaugą. Todėl visos minėtos "paslaugos" turėtų būti nemokamos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių