Quantcast

Prieš pat Kalėdas šiaulietei atiteko 62 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Šios Kalėdos vienoje šiauliečių šeimoje bus ypatingos ne tik dėl šventinės magijos, visiems taip reikalingų atsipalaidavimo ir susitelkimo, bet ir dėl „Vikinglotto“ laimėtos beveik 62 tūkst. eurų sumos.

Senjorės Vitos iš Šiaulių balsas atskleidžia, kiek džiaugsmo jaučia žaidėja. „Vikinglotto“ bilietas su atsitiktiniu skaičių deriniu moteriai atnešė 5+1 tik Lietuvai skirto prizo laimėjimą, kurį ji pasimėgaudama leis bent keletą metų.

„Didelis laimėjimas loterijoje – visada labai ypatingas, o man taip pasisekė prieš gražiausias metų šventes. Juokiuosi, kad šioje situacijoje labai tinka posakis, kad man pasisekė kaip aklai vištai grūdas. Dėl to džiaugiuosi dvigubai“, – pasakojo laimėtoja.

Būtent įkvėpta to, jog tokių ir didesnių sumų laimėjimai žaidėjus aplanko ne kasdien, Vita laimėjimą skirs pramogoms.

„Tokia proga! Laimėjimo tikrai neinvestuosiu į tokius dalykus kaip namų remontas ar nauji baldai. Viską išleisiu įspūdžiams. Štai kaimynai prieš karantiną mėgavosi sanatorijomis Druskininkuose ir Birštone. Kai situacija pagerės ir visiems bus saugu – būtinai nuvažiuosiu ten. Taip pat nesu buvusi Nidoje. Labai noriu pasimėgauti saule ir jūra. Planų ir galimybių tiek, kad tik spėk svajoti“, – šypsojosi šiaulietė.

Vitos teigimu, loterija – smagi pramoga, todėl ir laimėjimus reikia išleisti būtent pramogoms.

Žaidėja taip pat džiaugėsi, jog dėl pandemijos sulėtėjus gyvenimo tempui, turės laiko susidėlioti detalų planą ir galutinai įsitikinti, jog būtent jai atiteko šis „Vikinglotto“ laimėjimas.

„Kiekvieną savaitę nusiperku po vieną „Vikinglotto“ bilietą ir ketvirtadienio ryte jį patikrinu internetu. Ir šį kartą padariau tą patį. Dirstelėjau į kompiuterio ekraną ir negalėjau patikėti savo akimis. Netrukus išėjau pasivaikščioti ir visą laiką sau kartojau šiuos žodžius: apsirikai – tik nesidžiauk, kol nesi visiškai tikra“, – sakė žaidėja.

Tik dar kartą patikrinusi bilietą, moteris leido sau patikėti, jog laimėto beveik 62 tūkst. eurų. „Dar ir dabar sunkiai tikiu tuo, kas įvyko. Kalėdos – tikrai stebuklingas metas. Manau, kad tereikia tikėti šio laikotarpio magija ir ji būtinai nustebins“, – pokalbį užbaigė su dar platesne šypsena veide.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baisuma

Baisuma portretas
Kaimiečių rojus - Birštonas, Palanga, Nida... Kad yra kažkur pvz. Pietų Prancūzijos miesteliai ir kaimai jiems tai nesuvokiama. Net serviso jie nesugeba europietiško palyginti su kokiais nors atsilikusiais Egipto, Turkijos ir Tuniso rusų nutupėtais viešbučiais. Vėjuota ir drėgna Nida bei budulių pilna Palanga juk negali susilyginti su ramia, šilta ir gardžių vynų, sūrių bei mėsų gausia pietine Prancūzija (ar Ispanija). Nors nesigirtų viešai savo beskonybe.

eikit jūs

eikit jūs portretas
su tais savo nesibaigiančiais aukojimais, žinot kur... "Geradėjai dorovingieji" mat atsirado. Pažiūrėčiau aš į juos, laimėjusius kažką. Ar daug kam priaukotų..

Laimingas

Laimingas portretas
žmogus turėtų laime dalintis su kitais. Tuomet laimė padvigubėja. Juk taip? Galėtų paaukoti šiek tiek nepasiturintiems seneliams ar daugiavaikėms šeimoms, ir Kalėdiniu stebuklu džiaugtųsi nemažai žmonių... Visiems gražių artėjančių šv. Kalėdų!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių