Quantcast

Prasideda Lietuvos pašto nepriklausomų valdybos narių atranka

Susisiekimo ministerijos atrinkta personalo atrankos agentūra pradeda kandidatūrų į įmonės Lietuvos paštas nepriklausomus valdybos narius paiešką.

„Tikiuosi, kad naujoji bendrovės valdyba užtikrins aukščiausius valdysenos, skaidrumo ir socialinės atsakomybės standartus, sieks tvaraus augimo ir užtikrins viešojo intereso paslaugas bei įsiklausys į šalies žmonių poreikius“, – pranešime cituojamas susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius.

Naujos sudėties valdybos nepriklausomų narių atranką vykdys bendrovė „Amston“, kuri potencialių kandidatų sąrašą ministerijai turėtų pateikti ne vėliau kaip per 20 dienų nuo dienos, kai pasibaigs kandidatų dokumentų priėmimo terminas, teigiama pranešime.

Atrinktus kandidatus į valdybos narius vertins Susisiekimo ministerijos sudaryta tarpinstitucinė atrankos komisija. Tikimasi, kad naujos sudėties Lietuvos pašto valdyba bus suformuota per artimiausius 2–3 mėnesius.

Lietuvos pašto valdyboje šiuo metu dirba 5 Susisiekimo ministerijos paskirti nariai.

ELTA primena, kad J. Narkevičius spalio pabaigoje netikėtai atšaukė nepriklausomą Lietuvos pašto valdybą. Kilus pasipiktinimui, J. Narkevičius pratęsė valdybos narių įgaliojimus iki gruodžio 31 dienos, tačiau valdyba su tuo nesutiko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių