Quantcast

Po išpuolių Stambule siūlo nemokamus skambučius ir SMS

  • Teksto dydis:

Lietuvos telekomunikacijų bendrovės po antradienį įvykusių mirtininkų išpuolių Stambule siūlo nemokamą ryšį Turkijoje esantiems klientams.

„Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius Andrius Baranauskas BNS informavo, kad įmonė kompensuos skambučius ir SMS Turkijoje esantiems ir į Lietuvą skambinantiems įmonės klientams. Pasak jo, tai galioja nuo antradienio 22 val. iki ketvirtadienio 24 val.

Tokiu pat laikotarpiu nemokami yra ir mobiliojo bei fiksuotojo ryšio skambučiai bei SMS iš „Omnitel“ ir „Teo LT“ tinklų į Turkiją ir iš Turkijos į Lietuvą, pranešė „Omnitel“ savo „Facebook“ paskyroje.

„Bitė Lietuva“ skambučius ir SMS į Lietuvą kompensuos nuo antradienio vakaro iki trečiadienio vakaro, rašoma jos „Facebook“ paskyroje.

Mažiausiai 36 žmonės antradienio vakarą žuvo ir daugiau nei 150 buvo sužeista per ataką viename didžiausių Europoje Stambulo Ataturko (Atatiurko) oro uosto tarptautiniame terminale. Lietuvos užsienio reikalų ministerija neturi žinių, kad Stambule būtų nukentėję Lietuvos piliečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių