Quantcast

Patirtis parduotuvėje „Iki“: po klausimo apie nugaišusią žuvį – darbuotojų juokas

  • Teksto dydis:

Vienoje sostinės „Iki“ apsilankiusį Arturą L. nustebino ne tik pamatytas vaizdas, bet ir darbuotojų atsakas.

Geležinio Vilko g. 9A esančioje prekybos tinklo „Iki“ parduotuvėje apsilankiusiam vyrui užkliuvo vaizdas, kai šalia gyvų žuvų inde plūduriavo ir nugaišusi žuvis.

„Šiandien su žmona, apsilankę parduotuvėje, pamatėme tokį vaizdelį. Darbuotojai pamatė, jog mes žiūrime į tą žuvį ir tada paklausėme, ar normalu, kad plaukioja nugaišusi žuvis. Jie į mus atsisuko ir nusijuokė. Nufotografavome vaizdą ir išgirdome replikas, jog ne tik išdrįsome paklausti, bet ir fotografuoti“, – nemalonią patirtį prisiminė klientas.

Vyras portalui pasakojo, kad darbuotojų elgesys sutrikdė vos tik įėjus į parduotuvę. „Nekokybiškas darbas, juokai per visą salę“, – sakė vyras. Jis prisipažino, kad tokį nemalonų vaizdą matė pirmą kartą.

Arturo L. nuotr.

Prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė atsiprašė kliento dėl šios situacijos.  „Atsiprašome už situaciją ir kolegų juoką. Taip tikrai neturėtų būti, tačiau tai yra žmogiškasis faktorius. Kaip visuomet, ir toliau nuosekliai kalbėsimės apie gyvų žuvų laikymo sąlygas ir darbuotojams darkart priminsime būti atidesniems“, – sakė prekybos tinklo atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš išvis

Aš išvis portretas
I tą akvariumą žiūrėti negaliu,sugrustos gyvos žuvys!o čia dar nugaisusi nu tai išvis bloga pasidarytų man,nualpciau susitrenkciau galvą ir tikrai prisiteisciau pinigų iš parduotuvės,nes tokių vaizdų negali būti

Анжела

Анжела  portretas
Вы будте благадарны этому продовцу за работу в этой среде.молодец женшина 100 балов.

jolinta

jolinta portretas
saunuole vadove kad atsiprase
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių