Quantcast

Paskirta nauja „Čili pica“ direktorė

  • Teksto dydis:

Didžiausią lietuvišką restoranų tinklą Baltijos šalyse valdančios bendrovės „Čili pica“ vadove tapo Giedrė Kvedaravičienė. Pagrindinis jos tikslas – išlaikyti restoranų tinklo „Čili pica“ rinkoje užimamą viešojo maitinimo lyderio poziciją, patenkinti išaugusius klientų lūkesčius ir sėkmingai diegti kokybinius klientų potyrių pokyčius.

G. Kvedaravičienė turi sukaupusi ilgametę vadovavimo viešbučiams ir restoranams patirtį. Prieš užimdama „Čili pica“ direktorės pareigas, ji ėjo Palangos viešbučio, SPA ir konferencijų centro „Vanagupė“ vykdančiosios direktorės pareigas. Taip pat dvejus metus vadovavo Palangos viešbučių ir restoranų asociacijai, priklauso Lietuvos viešbučių ir restoranų valdybai, yra Amerikos prekybos rūmų valdybos narė ir iždininkė.

Pasak bendrovės atstovų, tikimasi, kad G. Kvedaravičienės kompetencija, motyvacija, sukaupta ilgametė patirtis viešojo maitinimo, viešbučių bei restoranų versle padės didžiausiam restoranų tinklui Lietuvoje ir Latvijoje ne tik atsinaujinti, bet ir sustiprinti pozicijas rinkoje.

„UAB „Čili Holdings“ valdybos pasitikėjimas ir sprendimas paskirti mane „Čili picos“ direktore ne tik džiugina, bet ir įpareigoja. Restoranų tinklas, Lietuvoje gyvuojantis 17 metų ir šiandien valdantis 58 restoranus Lietuvoje ir Latvijoje, yra rinkos lyderis. Sieksiu išlaikyti ir sustiprinti šias pozicijas. Džiugina esamos komandos  entuziazmo, jaunatviškos energijos ir per ilgus metus sukauptos profesionalios patirties derinys. Svarbiausias visos mūsų komandos tikslas – kad klientų apsilankymas „Čili picos“ restoranuose paliktų tik geriausius įspūdžius. Tam itin svarbus darnus, atviras ir aiškus visos komandos ėjimas viena kryptimi“, – sako bendrovės direktorė G. Kvedaravičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių