Quantcast

Paryžiuje – pripažinimas lietuviškiems sūriams, sūreliams ir jogurtams

  • Teksto dydis:

Šiomis dienomis Paryžiuje vykstančioje tarptautinėje maisto inovacijų parodoje SIAL 2016 bendrovė „Vilkyškių pieninė“ pateko tarp inovatyviausių maisto pramonės atstovų pasaulyje.

Užsienio rinkoms skirtu prekės ženklu „Vilvi“ renginyje prisistatantys lietuviai šįkart įvertinti net 4 pieno produktų kategorijose. „SIAL Innovation“ konkursui buvo pateikti net 2188 produktai iš 942 kompanijų, iš kurių buvo atrinkta 600 inovacijų, kurias vertino tarptautinė vertinimo komisija.

Jogurto gėrimas YOGA su citrinomis ir alavijais, naujieji glaistytų sūrelių MURR skoniai – maskarponės ir pistacijų bei jogurtai IMUNIA su medumi pelnė pripažinimą už pažangias receptūras. O štai „Vilkyškių pieninės“ sūriai pelnė apdovanojimą už pakuotes – už jų informatyvumą bei siekį plėsti vartotojų žinias apie sūrius.

Atnaujintos „Vilkyškių pieninė“  sūrių pakuotės Lietuvos rinkai buvo pristatytos prieš metus. Viena moderniausių sūrių gamintojų puoselėja ilgametes sūrininkystės tradicijas, užgimusias Mažojoje Lietuvoje prieš 200 metų. Vilkyškių meistrų pasididžiavimas – originalios receptūros sūriai, brandinami specialioje dangoje. Siekdama padėti vartotojams susigaudyti sudėtingame sūrių pasaulyje, bendrovė sūrių mėgėjams pristatė atnaujinto dizaino pakuotes, kuriose aiškiai išdėstyta informacija apie sūrio kietumą, skonio savybes ir brandinimo laiką.

„Mūsų komanda džiaugiasi ir didžiuojasi tokiu pripažinimu. Tokio lygio renginyje pripažinimo sulaukia tik išties išskirtiniai produktai. Be to, patekimas į „SIAL Innovation“ paviljoną yra puiki galimybė praplėsti partnerių tinklą “, - teigia „Vilkyškių pieninės“ generalinis direktorius Gintaras Bertašius. Pasak G. Bertašiaus, tokie laimėjimai byloja apie tai, kad lietuviai savo inovatyviu požiūriu geba nustebinti Vakarų pasaulį. „Manau, dėmesį patraukė tai, jog susitelkėme ne tik į produkto kokybę bei pakuotės dizainą, bet sugebėjome paprastai ir aiškiai perteikti pagrindines šio produkto savybes, o tai labai palengvina pasirinkimą vartotojui“, - teigia G. Bertašius.

„SIAL Innovation“ paviljonas laikomas bene svarbiausia parodos SIAL 2016 dalimi. Pirmoji „SIAL” paroda buvo surengta 1964 metais. Tai didžiausia ir svarbiausia maisto inovacijų paroda pasaulyje, šiemet joje prisistato daugiau nei 7000 dalyvių iš 104 pasaulio šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ergo

Ergo portretas
kam rūpi ta maskva.

Taip

Taip portretas
Kiekvienoje šalyje savi skoniai. Maskvoje lietuviškų sūrių nebeliko.

n...

n... portretas
keista... paskaitykite gaminių sudėtį... na, bet gal į užsienį kitokią produkciją gabena?...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių