Quantcast

Panevėžyje remontui uždaroma „Maxima“: pirkėjai nusiaubė parduotuvės lentynas

Panevėžyje laikinai uždaroma parduotuvė „Maxima“, esanti Klaipėdos g. 92. Parduotuvėje bus atliekama renovacija. Dėl to, nuo rugpjūčio 7 d., bus uždaromos ir kelios kitos po „Maximos“ stogu įsikūrusios parduotuvės, pavyzdžiui, „Elektromarkt“, „Madame Des Fleurs“.

Lauks atsinaujinusios parduotuvės

Iki kada bus atliekami remonto darbai, kol kas neskelbiama. Tačiau panevėžiečiai tikisi, jog parduotuvė atnaujins veiklą iki Kalėdų.

„Ši parduotuvė man arčiausiai namų. Ją labiausiai mėgstu, todėl gaila, kad užsidarys. Labai lauksiu atsinaujinusios „Maximos“. Tikiuosi žiemos šventėms jau galėsiu čia apsipirkti“, – sakė parduotuvėje sutikta panevėžietė Marija.

Ž. Večiorkutės/jp.lt nuotr.

Nuolaidos iki 70 proc.

Nuo rugpjūčio 1 d. prasidėję išpardavimai į prekybos centrą suviliojo gyventojus ne tik iš miesto, bet ir viso rajono.

„Sužinojusi, kad bus išparduodamos sauskelnės, iškart važiavau į parduotuvę. 50 proc. šio tipo prekėms siūloma ne kasdien“, – teigė kalbinta dvynukų mama Toma iš Raguvos.

„Aš pirkau buitinės chemijos prekes. Joms buvo siūloma 50 proc. nuolaida. Taip pat pirkau maisto savo keturkojams. Jam – 30 proc. nuolaida. Palepinsiu ir savo vaikus, nes žaislams – irgi 50 proc.“, – dėstė panevėžietis Rimantas.

„Kaip tik rugsėjį vyksime šeimos atostogų. Labai apsidžiaugiau, kad vaikiškiems lagaminams – 70 proc. Įsigijau tris. Bus mano vaikams ir dukterėčiai“, – atviravo Lina.

Ž. Večiorkutės/jp.lt nuotr.

Siaubė alkoholio lentynas

Apsipirkti parduotuvėje buvo galima iki sekmadienio, t. y. rugpjūčio 6 d. Būtent šią dieną panevėžiečiai labiausiai siaubė alkoholio skyriaus lentynas.

„Tiesą pasakius, kad parduotuvė užsidaro sužinojau tik vakar. Pamaniau, užsuksiu nusipirkti mėsos, užsišaldysiu šaldiklyje. Vis dėlto, išvydau kiek šokiruojantį vaizdą – žmonės, pilnais vežimais, pirko  alkoholį. Pabendravusi su kasininke, sužinojau, jog jie šitaip lūkuriavo nuo 7 val. ryto ir laukė, kol bus leidžiama pardavinėti alkoholinius gėrimus“, – šiandien pasakojo parduotuvės klientė Rima.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senukas

Senukas portretas
Palangoj mačiau mandagius žmones, buduliu nebėra

Ir

Ir  portretas
Pritaikius nuolaidą kiek procentų uždirbo 100 ar 99

lietuvis ,,biedrionkos'' klientas

 lietuvis ,,biedrionkos''  klientas portretas
na , dabar supratote , kaip mes pas lenkus tokiomis kainomis kas savaitę apsipirkinėjame ? na , ir koks jausmas , neblogas ? :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių