Quantcast

Paaiškėjo, kas tieks sprogmenų paieškos įrangą Ignalinos AE

  • Teksto dydis:

Neveikiančiai Ignalinos atominei elektrinei (IAE) sprogmenų paieškos įrangą tieks Lietuvos bendrovė „Revenas“. Įranga bus naudojama tikrinti krovinius bei transporto priemones.

36,3 tūkst. eurų sutartis (su PVM) su konkurso laimėtoja pasirašyta rugsėjį, nurodoma centriniame viešųjų pirkimų portale.

IAE birželį BNS komentavo, kad ketina įsigyti sprogmenų aptikimo įrangą ir medžiagas, užtikrinančias jos veikimą trejus metus. Įmonės teigimu, sprogstamų medžiagų prevencija ir kontrolė yra fizinės saugos sistemos dalis.

Vasarą paskelbtame konkurse taip pat dalyvavo „Atea“, „Iksados“ gamybinis ir techninis centras, „Labochema LT“, mokslinis techninis susivienijimas „Novatex“, ir jungtinės veiklos grupę sudarančios „Neonaksa“ ir „Tecos“.

Vienintelė Baltijos šalyse branduolinė jėgainė sustabdyta prieš daugiau kaip dešimtmetį – 2009 metų gruodžio 31 dieną, o jos uždarymo darbai turėtų trukti iki 2038 metų. Uždaryti IAE Lietuva įsipareigojo stodama į Europos Sąjungą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Karys

Karys portretas
Tuo reikalu Lietuvoj problemų nėr......prisiminkime auksinius samcius.dabar yra vyrų kurie lyg perka vakcina o lyg ir ne ....o milijonų nėr..turėtų trumpas.tokiu apsukriu verslininkų!arjie tikrai verslininkai?

Vėl pinigai

Vėl pinigai portretas
dings nežinia kur o įrangos nebus?Ignalinos AE yra Lietuvos Bermudų trikampis kur viskas dingsta tik radioaktyvių atliekų kiekis kiemo angare didėja.:D)

kai

kai portretas
koks idijotas is lektuvo numes bomba ar tiesiog raketatai s ios priemones beprasmes geriau aptverkit zona pastatydami kameras ir sargyba pigiau kainuos o cia akivaizdus eilynis pinigu plovimo budas nedaugiau?...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių