Quantcast

Neįprastiems metams užbaigti – netikėta dovana

  • Teksto dydis:

Kalėdinių dovanų tradicijos per daugelį metų jau nusistovėjo. Dažniausiai artimiesiems ir draugams dovanojame rankdarbius, pačių gamintus maisto produktus ar reikalingus namų apyvokos daiktus. Šiemet jiems galima padovanoti ir 100 000 eurų sumą, skirtą svajonių išsipildymui. Štai idėjos, kurias būtų galima įgyvendinti, gavus dovanų 100 000 eurų. Ar kada nors galvojote, jog po kalėdine eglute savo mylimajam, tėvams, sesei, broliui, o gal geriausiam draugui galite padėti 100 000 eurų sumą? Dažnai tokių didelių sumų dovanojimas atrodo kaip tolima svajonė, kurios niekada nepavyks įgyvendinti, tačiau šiemet galite ją įgyvendinti. Padovanokite visiems „Teleloto“ bilietų.

Pagrindinis loterijos, per kiekvienas Kalėdas savo žaidėjams išdalinančios daugybę vertingų laimėjimų, prizas šiemet yra 100 000 eurų. Šis laimėjimas jau sausio 3-iąją nudžiugins vieną laimingąjį žaidėją. 100 000 eurų skirti svajonių įgyvendinimui. Susitelkimas į svajones ir savo norų pildymą ypač svarbūs norint netikėtumų kupinus 2020-uosius pabaigti su daugybe teigiamų emocijų.

Kokias svajones galės įgyvendinti 100 000 eurų laimėtojas?

Namų remontas. Namai – mūsų tvirtovė, todėl jų remontas suteikiant daugiau patogumo, atnaujinant namų apyvokos daiktus ar seniai remontuotus kambarius visada suteikia daugybę puikių emocijų. Laimėjus 100 000 eurų, remontą būtų galima įgyvendinti konsultuojantis su profesionaliais dizaineriais ir stilistais, kurie pasidalintų patarimais, kaip geriausiai išnaudoti namų erdves, kokius baldus, spalvas rinktis.

Vaikų namų remontas. Galimybė padėti vaikams įsikurti, ypač turint keletą suaugusių vaikų, dažnai sunkiai įgyvendinama dėl lėšų stygiaus. „Teleloto“ Kalėdų laimėjimas padėtų įgyvendinti šią svajonę. Įvertinus remonto kainas ir naujus namų apyvokos daiktus bei baldus, su tokiu laimėjimu galima padėti dviem vaikams ar net trims vaikams, kartu prisidedant ir prie jų santaupų.

Nekilnojamojo turto ir žemės sklypo pirkimas. Daug nuomojamuose būstuose gyvenančių žmonių svajoja apie savo namus. 100 000 eurų sumos pakaktų įsigyti naują būstą, žemės sklypą namo statybai, išsvajotą sodybą užmiestyje ant upės ar ežero kranto. Šią svajonę karantino metu prisiminė daugybė lietuvių, ilgą laiką praleidę mažose erdvėse.

Automobilio pirkimas. Naujas automobilis – saugumo ir patogumo garantas. Neretai – tai ir svajonės įgyvendinimas. Laimėjus didžiausią šventinį prizą, pinigų pakantų visos šeimos automobilių atnaujinimui ir ilgametės svajonės įsigyti „Mercedes“ ar istorinį „Cadillac“ įgyvendinimui.

Savo verslo steigimas. Svajonės apima visas gyvenimo sritis, todėl skanaus maisto ir kulinarijos gerbėjai nedrąsiai pasvajoja apie karjerą gastronomijoje, savo restorano atidarymą. Kiti norėtų turėti nuomai skirtą sodybą ar pobūvių salę. Treti svajoja sukurti naują mobiliąją programėlę, turi puikios paslaugos idėją ar tiesiog norėtų tapyti peizažus savo nuosavoje studijoje. 100 000 eurų leistų įgyvendinti ir tokias svajones.

Studijos ir mokymai, kvalifikacijos kėlimas. Svajojate vaikams suteikti puikų išsilavinimą jų pasirinktame universitete ar norite prisidėti prie studijų paskolos padengimo? Dovanokite jiems „Teleloto“ bilietų. Įspūdingą piniginę sumą taip pat galima išleisti kvalifikacijos kėlimo kursams, išlaikant buriavimo, lėktuvo pilotavimo licenciją.

Metinės atostogos. Kas tik nepasvajoja apie kelerius metus trunkančias atostogas, kurių metu nereikėtų jaudintis dėl finansinės padėties. Ir dabar, karantino metu, kiekvienas mėgstantis keliones, mintyse jau dėlioja planus, kokias šalis pirmiausiai aplankys, į kokius nuotykius jose leisis. Su „Teleloto“ šventinio prizo laimėjimu net tokia svajonė gali tapti realybe.

Turite dar didesnių svajonių? Iki pat sausio 2-osios parduotuvėse, tarp jų „Rimi“ ir „Norfos“ savitarnos kasose, bei www.perlas.lt pirkite „Teleloto“ bilietų, juos dovanokite artimiausiems žmonėms, nes kažkas laimės 100 000 eurų ir galės įgyvendinti savo didžiausią svajonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

spec

spec portretas
valinsko baikos.

Anonimas

Anonimas portretas
neperki = LAIMI !

Teleloto

Teleloto portretas
20 metų pirkau, o laimėjau 0, kam tokie straipsniai, nepirkit tų bilietų, tai žmonių durninimas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių