Quantcast

Naujakurių akys krypsta į „Krėvės 80“ kompleksą

  • Teksto dydis:

Žmonėms, vertinantiems komfortą, norintiems gyventi jaukiai, moderniai, saugioje kaimynystėje. Trijų daugiabučių kompleksas Dainavoje, V. Krėvės prospekte, jau pateko į daugybės naujo būsto besidairančiųjų geriausių pasirinkimų sąrašą. Vietos elektromobiliams, ne tik vieno, bet ir penkių kambarių butai – tik nedidelė dalis privalumų, kuriuos rasite „Krėvės 80“ projekte.

Pažangios technologijos

Šiandieniniame gyvenime progresuojant technologijoms kinta ir žmonių norai bei poreikiai. Pastebėta, kad pirkėjai vis labiau kreipia dėmesį į tvarumą, atsižvelgia į būsimo būsto energinį efektyvumą. Į visa tai atsižvelgia ir atsakingi NT projektų vystytojai.

Nauji daugiabučiai, po metų iškilsiantys V. Krėvės prospekte, pasižymės pažangia A++ energine klase. Čia gyvensiantys žmonės galės džiaugtis geresnėmis šiluminėmis savybėmis ir mažesnėmis sąnaudomis šildymui. Kiekvieno poreikius spręs centrinis kolektorinis šildymas, leisiantis atskiruose kambariuose individualiai reguliuoti temperatūrą.

Tarp efektyvių sprendimų – modernus dizainas, grindų šildymas, vitrininiai veidrodiniai langai. Butai – su įstiklintais balkonais, šildomomis lodžijomis ar net terasomis. Šešių butų terasų plotas siekia net po 40 kv. m. Tai gyventojams suteiks dar daugiau komforto, o butams – jaukumo ir patogumo.

Kompleksą sudarys du devynaukščiai ir penkiaaukštis. Visų jų fasadams parinktos modernios ir ilgaamžės plytelės „Klinkerit“. Devynaukščiai bus sodrios ir solidžios antracito spalvos, o juos papildys klasikinės raudonos spalvos penkiaaukštis.

Vietos elektromobiliams

Šiuolaikiniam aktyviam ir veikliam žmogui, nuolatos ieškančiam naujovių, ypač aktualus inovatyvumas, gausus skirtingų butų, siūlomų ir su daline, ir su pilna apdaila, pasirinkimas.

Naujieji „Krėvės 80“ namų gyventojai galės rinktis iš vieno–penkių kambarių butų. Jų plotas – nuo 30 iki 98 kv. m. Kiekvienam pagal poreikius: vieniems aktualesnis yra kiek daugiau nei 30 kv. m studijos stiliaus būstas, kiti dairosi keturių ar net penkių kambarių buto.

Didžiausią džiaugsmą teikia rytinė kava pasitinkant saulę ar vakarienė stebint saulėlydį.

Atsižvelgus į nūdienų aktualijas, gyventojams bus paruošta erdvi antžeminė automobilių aikštelės. Taip pat lauks specialios vietos elektromobiliams.

Vertinantiems tvarką ir kompaktiškumą atsivers galimybė turėti sandėliuką įvairiems daiktams laikyti.

Saugi ir jauki aplinka

Butai – mieste, bet medžių apsuptyje. Netoliese esančiais atnaujintais Dainavos ir Draugystės parkais projekto vystytojai neapsiribojo.

Projekto plane – ypatingas dėmesys aplinkai ir ramaus, ir aktyvaus laisvalaikio, sporto erdvėms.

Trijų daugiabučių teritorija bus užsėta žole, nusidrieks pėsčiųjų takai, bus įrengti suoliukai, kieme įrengtas apšvietimas. Laisvalaikiui leisti prie pat namų – vaikų žaidimų ir krepšinio aikštelės komplekso teritorijoje.

Saugumui užtikrinti butuose bus įvesti signalizacijos ir priešgaisrinės signalizacijos įvadai.

Per karantiną pajutome, kokia svarbi yra garso izoliacija. Aukščiausio energinio naudingumo A++ klasės pastatuose, kokie bus „Krėvės 80“ daugiabučiai, automatiškai užtikrinamos ne tik mažos energijos sąnaudos, bet ir komfortiška garso izoliacija.

„Norvegijos kontaktų“ vizualizacijos

Patogus susisiekimas

Kompleksui parinkta patogi vieta, puikiai atitinkanti aktyvaus miestiečio poreikius, kai miesto centras – beveik ranka pasiekiamas, kaimynystėje – ne tik daug gamtos, bet ir įvairios paslaugos bei pramogos.

„Daugiabučiai itin patogioje vietoje. Visai šalia – švietimo, sveikatos, maitinimo įstaigos, prekybos centrai, sporto klubai, įvairios poilsio ir pramogų zonos. Puikiai išvystyta viešojo transporto infrastruktūra, vos per 15 minučių pasiekiamas centras, o automobiliu užtenka ir 7 minučių“, – kalbėjo bendrovės „Norvegijos kontaktai“ nekilnojamojo turto pardavimų vadovė Izabela Murauskaitė.

Siekdami geriausio rezultato atsižvelgiame į naujakurių norus, nuomonę ir pasiteisinusius aspektus.

Kalbėdama apie projektą „Krėvės 80“ ji neabejojo jo sėkme ir būsimų naujakurių pasirinkimo teisingumu. „Turime puikų pavyzdį, nuo kurio atsispiriame – visai neseniai Pramonės prospekte pastatytais daugiabučiais namais „Du Kolegos“ jau džiaugiasi nauji gyventojai“, – teigė I. Murauskaitė. Tačiau bendrovės atstovai, vystydami naujausius projektus, kliaujasi patirtimi, įgyta ne tik iš jau minėto, bet ir daugybės kitų sėkmingai įgyvendintų projektų, pastatytų pastatų.

„Krėvės 80“ su „Dviem Kolegom“ lyginamas todėl, kad jie yra arti vienas kito – dėl lokacijos panašumų ir jos teikiamų privalumų.

Patirtis ir patikimumas

Projektas kurtas remiantis ilgamete UAB „Norvegijos kontaktai“ statybų patirtimi ir profesionalumu.

Bendrovė NT projektus vysto jau daugiau kaip 16 metų. Per juos yra pastačiusi įvairių objektų Kaune ir Kauno rajone: daugiau kaip 384 butų, 111 kotedžų ir 16 individualių gyvenamųjų namų.

Įdirbis, patirtis ir geri atsiliepimai bendrovei leido įsitvirtinti bei praplėsti paslaugas į labiau kvalifikuotas pramonės sritis.

„Siekdami geriausio rezultato atsižvelgiame į naujakurių norus, nuomonę ir pasiteisinusius aspektus. Mūsų projektai yra statomi tik iš kokybiškų medžiagų ir išsiskiria unikalumu – prisitaikome prie žmonių, turinčių skirtingus poreikius“, – I. Murauskaitė.

Daugiau informacijos apie projektą: www.kreves80.lt, el. paštu izabela@norvegijoskontaktai.lt, tel. nr. +370 699 33334.

Projekto „Krėvė 80“ vystytojai – UAB „Norvegijos kontaktai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anominas

Anominas portretas
Taip tiesa susiduriau. Nepatariu. Pazekit abrokosu garvej koks brokas ir trvaelykis pats. Tyrlauki kainas pakele nors sutartys pasirasytos. Naudojasi padetimi ir apgaudineja zmones. Daugiau paskaitykit zmoniu atsiliepimu apie juos

Elva

Elva portretas
Norėčiau pirkti butą čia, bet išgirdau nekokius atsiliepimus apie šitą statytoją. Ar tai tiesa? Gal kas tiesiogiai susidūrėt?

KKiK

KKiK portretas
Tragiškas išplanavimas butų. Bet taip jau yra 95% naujos statybos.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių