Quantcast

„Narvesen“ ieško tobulo prancūziško raguolio

  • Teksto dydis:

Napoleonas iš trupinių su kruasano kepure – tokį netipiška įvaizdį pasirinko mažųjų parduotuvėlių tinklas „Narvesen“, skelbdamas skaniausio prancūziško raguolio pagal receptą iš Bretanės provincijos Prancūzijoje paieškas. Nuo šiol kiekvienas „Narvesen” parduotuvėlės lankytojas galės atrasti čia pat iškepų prancūziškų kruasanų ir bandelių skonį.

Greito ir patogaus apsipirkimo parduotuves „Narvesen” bei „Lietuvos spaudos” kioskus valdanti bendrovė „Reitan Convenience Lithuania” savo skanėstų meniu papildo prancūziškais rageliais ir bandelėmis, kuriuos keps kiekvienoje tinklo parduotuvėje sumontuotose naujose krosnyse.

„Kruasanai yra tikras konditerijos iššūkis. Siekdami nustebinti savo pirkėjus, mes pabandėme įminti skaniausių prancūziškų raguolių paslaptį ir įsigilinti į jų kepimo subtilybes“, - sako Rems Razums, bendrovės „Reitan Convenience Lithuania” generalinis direktorius.

Pasak R.Razums,  jų specialistai ilgą laiką tobulinosi Bretanės provincijoje, Prancūzijoje, iš kur ir atkeliavo žymieji rageliai. Puikūs kruasanai turi būti aukso spalvos traškia plutele, o prakandus minkšti ir gražiai sluoksniuoti bei kvepėti natūraliu sviestu – toks ir yra „Narvesen“ paieškų tikslas.

„Nedrįstame teigti, kad mūsų kruasanai patys tikriausi ir skaniausi – tai pasakys mums pirkėjai, bet norime paneigti mitą, kad tobulus ragelius galima iškepti tik specializuotoje konditerijos kepykloje“, - tikina įmonės vadovas.

Be kruasanų „Narvesen“ pirkėjai galės paskanauti prancūziškomis šokoladinėmis pynutėmis ar bandelėmis su razinomis ir kremu. Į naująsias kepimo krosnis bei technologiją  „Reitan Convenience Lithuania“ investavo daugiau nei 500 tūkst. Lt.

Naujųjų „Narvesen“ prancūziškų kepinių įvaizdį – Napoleono portretą iš trupinių su kruasano kepure  sukūrė jauna dailinkė Jolita Vaitkutė, pagarsėjusi portretais iš maisto produktų.

„Pirmą kartą bandžiau maistu nupiešti didžią istorinę asmenybę – Napoleoną. Vien nuo to rankos drebėjo“, – pasakojo menininkė.

Nemažesniu išbandymu tapo ir šio piešinio priemonė – prancūziški raguoliai. Kepiniai buvo švieži ir mažai trupėjo, todėl teko juos džiovinti pačiais įvairiausiais būdais: nuo orkaitės iki feno. Tai užtruko net kelias dienas.

„Narvesen” nuo įkūrimo garsėja paslaugų įvairove, nes čia greta užkandžių siūloma spauda, bevielis internetas bei įvairios finansinės paslaugos.

Norvegijos kapitalo įmonė „Reitan Convenience“ specializuojasi patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvių srityje. Ji veikia septyniose Skandinavijos ir  trijose Baltijos šalyse. Kompanijai priklauso „Narvesen“, „Lietuvos spauda“, „7 eleven“, „R kiosk“ ir „Pressbyran“ prekių ženklai. „Reitan Convenience Lithuania” valdo 260 prekybos vietų. Mūsų šalyje joje dirba 700 žmonių, dalis iš jų su bendrove dalijasi verslu franšizės principu. „Narvesen” tinklui priklauso 34 patogaus ir greito apsipirkimo parduotuvės penkiuose Lietuvos didmiesčiuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AK

AK portretas
Šios užeigos vietoje žmonės pirkdavo Literatūrmenį.

salvinija

salvinija portretas
o kur Klaipėdoje rasti?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių