Quantcast

A. Montrimas palieka „Lietuvos geležinkelius“

Iš valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ atleistas paskutinis buvusio vadovo Stasio Dailydkos komandos narys - infrastruktūros direkcijos direktorius Andrius Montrimas.

„Šalių susitarimu A. Montrimas nuo šiandien nebedirba „Lietuvos geležinkeliuose“, - BNS sakė bendrovės atstovas Mantas Dubauskas. Pasak jo, su generalinio direktoriaus pavaduotoju atsisveikinta, nesutapus požiūriams į bendrovės ateities viziją.

Direkcijai laikinai vadovauja „Rail Baltica statybos“ vadovas Karolis Sankovskis.

M. Dubauskas teigė, kad pagal dabartinį Darbo Kodeksą A. Montrimo atleisti nebūtų galima, nes jis turi vaiką iki trejų metų, tad su juo sutarta dėl 11 mėnesių išeitinės kompensacijos. Jei ši nuostata dėl vaiko negaliotų, A. Montrimui priklausytų 9 mėnesių išeitinė.

A.Montrimas pernai gruodį, atsistatydinus S.Dailydkai, trumpą laiką laikinai vadovavo bendrovei.

„Lietuvos geležinkeliams“ pernai gruodį pradėjus vadovauti Mantui Bartuškai, jau anksčiau atleisti 4 S.Dailydkos pavaduotojai - Albertas Šimėnas, Krovinių ir Keleivių vežimo direkcijų vadovai Stasys Gudvalis ir Raimondas Burkovskis, taip pat daugelis svarbiausių padalinių vadovų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
prisivogei ir viso gero gera LT.

Eugenijus Grinevičius

Eugenijus Grinevičius portretas
"Lietuvos geležinkeliuose vykdoma vasaros javapjūtė, bet ten gi juk dirba gyvi žmonės, o ne bręsta vasara rugiai. Reikėtu dabartinei vadovybei susivokti, kad žmonės ne rugių laukas, kuri reikia laiku nukulti, kad išsaugoti visas vertingąsias savybes. Nes gaunasi, kad "nauja šluota naujai šluoja". Dabar gi juk ne karo stovis Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių